STANIJIN ASMIN JAVNO PRETI MARKU I DEJANU: Odlučio da se OBRAČUNA sa bivšim zadrugarima UŽIVO!

Autor:

Zabava

10.09.2023

16:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Asmin Durdžić javno zapretio Dejanu Dragojeviću i Marku Markoviću!

STANIJIN ASMIN JAVNO PRETI MARKU I DEJANU: Odlučio da se OBRAČUNA sa bivšim zadrugarima UŽIVO!

Foto: ATAImages, Instagram/Facebook

Bivši verenik Stanije Dobrojević, Asmin Durdžić, od juče vodi javni rat sa Dejanom Dragojevićem i Markom Markovićem, zbog izjava koje su dali za portal Republika.rs. Njihovo prepucavanje putem društvenih mreža ste mogli da ispratite na našem portalu, a Asmin se sada oglasio, te istakao da će se sa Markovićem sresti kad-tad.

Republika

Foto: Facebook

Asmin Durdžić

- Marko Marković je za mene jedna mala animir dama, on može da piše šta hoće, ali on i ja ćemo se morati jednom sresti, kao Dejan i ja, pa ćemo porazgovarati. Rekao je da će me izj*bati, pa jedva čekam da me malo izj*be, a sa Dejanom ću imati malo ozbiljniji razgovor - istkaao je on, pa dodao:

Republika

Foto: instagram.com/

- Jedan muškarac koji je molio Cara da mu ženu pusti, koji je zbog takve žene plakao, a ona ga šutnula ko zadnjeg kera, i takav sada javno pljuje po svakome... Čovek koji je prodao svoju veru zbog žene, svoje roditelje, brata... Kako ja takvog mušarca da komentarišem?! Čovek je otpad, šta drugačije da kažem za njega? On nije vredan ničijeg komentara! - ispričao je - istakao je on za Pink.rs

Republika

Foto: ATA Images/M.M., e-stock/ Časlav Vukojičić, printscreen/facebook

Dejan, Stanija i Asmin

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading