DALILA OTKRILA SVOJE FETIŠE: Sa Carem u "Zadruzi" LETELA do plafona, a evo šta zapravo VOLI U KREVETU! (FOTO)

Autor:

Zabava

30.07.2023

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragojevićka otkrila šta voli da joj rade tokom vrelih akcija.

DALILA OTKRILA SVOJE FETIŠE: Sa Carem u "Zadruzi" LETELA do plafona, a evo šta zapravo VOLI U KREVETU! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Bivše zadrugarke Dalila Dragojević i Marijana Zonjić otputovale su u Crnu Goru, gde već nekoliko dana uživaju u Budvi i redovno kače slike sa plaže, kao i iz noćnog života.

Dalila je danas iznenadila svoje pratioce na društvenoj mreži Instagram sočnom objavom, kojom je otkrila šta voli da joj muškarci rade u krevetu.

- Preko dana za ruku, uveče za kosu, nećeš pogrešiti - napisala je Dalila.

Republika

Foto: Instagram.com

 

Dragojevićka je tokom trajanja "Zadruge 5", gde je prevarila svog bivšeg supruga Dejana Dragojevića, često govorila o svojim fantazijama u krevetu, koje je delimično ispunila sa Filipom Carem. Ipak, iako su svašta radili u "Zadruzi", što su kamere zabeležile, Filip nije voleo kad se Dalila izražava na ovaj način, te su često imali žestoke svađe kad je pričala o svojoj intimi.

Republika

Foto: www.profimedia.rs, Printscreen/Zadruga/youtube.com/RTV Pink Official/youtube.com/Insane Curiosity

Dalila i Milica

Dragojevićka je ovih dana dospela u žižu interesovanja javnosti i zbog javnih prozivki sa Milicom Kemez, koju je potkačila na društvenim mrežama. Dragojevićka je potkačila Milicu i njenu sestru Mirelu, te navela da su obe bile sa Borom Santanom.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila Dragojević

Nedavno se na društvenim mrežama pojavila slika Dalile sa nepoznatim muškarcem, za kog su mnogi pomislili da je njen novi dečko, a istina o ovom odnosu se još uvek nije saznala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading