BLAM VEKA! Mina Vrbaški se pojavila na crvenom tepihu u DŽAKU ZA ĐUBRE, privezala ga KANAPIMA, i 1.500 dinara je za ovo PREVIŠE! (FOTO)

Autor:

Zabava

26.01.2023

21:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mina Vrbaški na meti podsmeha.

BLAM VEKA! Mina Vrbaški se pojavila na crvenom tepihu u DŽAKU ZA ĐUBRE, privezala ga KANAPIMA, i 1.500 dinara je za ovo PREVIŠE! (FOTO)

Foto: ST/D.KADIĆ

Mina Vrbaški

Bivša rijaliti učesnica Mina Vrbaški pojavila se u sramotnom izdanju na crvenom tepihu Music Awards Ceremony.

Naime, Mina je na sebi imala haljinu napravljenu od belog džaka za đubre, sa pojasom od kanapa. Jedna ruka joj je bila gola, dok joj je na drugu bio privezan isti materijal od kog je haljina, a kanap koji je iskorišćen za pojas, vezan joj je i oko vrata.

Vrabška glumi neku zvezdu, a krajnje neukusno i bez stila se pojavljuje na prestižnim manifestacijama, čak bi mnogi rekli i smešno, s obzirom na to da se u ovakvim džakovima baca đubre ili drže krompiri.

Pored toga, Mina je prekvarcovana, te joj je koža poprimila neprirodan taman ten, dok joj je kosa kao da ju je pravila pet minuta.

Kako je i sama rekla na celokupan stajling je izdvojila 1.500 dinara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Ninocka

26.01.2023 21:53

Pa sta talk,ekoloski,Meni se dopada.....bravo Mina!

Mira

27.01.2023 05:04

👏 za ideju! Mina je iznela haljinu samouvereno, pristaje njenom mladalačkom, buntovnom duhu! Mina je prelepa je, glamurozna! 🍀