IMAO NAJŽEŠĆI S*KS U RIJALITIJU, A ONDA NESTAO: Čupo Kalač bio intiman sa Jelenom Golubović pred milionima, pričalo se da živi od SOCIJALNE pomoći, a evo gde je danas i šta radi (FOTO)

Autor:

Zabava

13.12.2022

12:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čupo Kalač uživao je u vezi sa Jelenom Golubović, a nakon raskida on se povukao iz javnog života.

IMAO NAJŽEŠĆI S*KS U RIJALITIJU, A ONDA NESTAO: Čupo Kalač bio intiman sa Jelenom Golubović pred milionima, pričalo se da živi od SOCIJALNE pomoći, a evo gde je danas i šta radi (FOTO)

Foto: youtube.com/printscreen/Zadruga Official/printscreen/youtube.com/

Čupo Kalač, koji je za sebe govorio da je prvenstveno muzičar, pa tek onda kamiondžija, srpskoj javnosti je postao prvo poznat kao menadžer i prijatelj Ekrema Jevrića, koji je preminuo 2016. godine, a onda i po svojoj ekscentričnoj vezi sa rediteljkom i rijaliti učesnicom Jelenom Golubović.

Naime, tokom "Farme 5", Jelena i Čupo imali su žestoku akciju, posle koje su uplovili u turbulentnu vezu. On je posle te akcije u štali ispao zbog malog broja glasova publike, ali je potom i vraćen u baražu. Tada je Jeleni preneo informacije iz spoljašnjeg sveta zbog čega je bio diskvalifikovan. Zaprosio ju je u emisiji u kojoj je proglašena za pobednicu "Farme". Ljubav nije trajala dugo, a ponovo su se sreli u rijalitiju "Parovi", gde su jedno drugo "častili" mnogobrojnim uvredama i iznosili su stvari koje su vezane za njihov intimni život.

Republika

Foto: youtube.com/Just Grow It

Jelena Golubović i Čupo Kalač Farma 5

Jelena Golubović, koja se trenutno nalazi u "Zadruzi 6", pre nekog vremena je rekla da o bivšem vereniku nikad ne misli.

- Čupo je za mene prošlost, ne znam ko je taj čovek. On je sada, koliko znam, u Švedskoj, nit me zanima niti me je briga šta je i gde je. On je za mene davna prošlost, nema potrebe da ga spominje - rekla je za rediteljka tada za Kurir.

Republika

Foto: youtube printscreen/RED TV

Jelena Golubović

I muzičar, posle učešća u "Parovima" i veze sa Jelenom Golubović, povukao se iz domaće javnosti, a o njegovom privatnom životu se danas vrlo malo zna. Ono što je poznato jeste da se oženio i da živi u švedskom gradu Geteborg, a sudeći po fotografijama na društvenim mrežama, pevač ima troje dece i živi povučen porodičan život.

Ono što je ostalo zabeleženo u medijima jeste da se šuškalo da Čupo živi od socijalne pomoći koja iznosi 700 evra i poneke tezge koju ugovori, a njegove tvrdnje da je vlasnik firme i 20 kamiona ispostavile su se kao neistina.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cupo Kalac II (@cupo_kalac)

- Hvala Bogu sve je dobro. Čitam kako sam propao, što nema veze sa istinom. Imam ćerku i četiri sina. Tako da ne znam kako to neki misle da sam propao, kad sam najbogatiji čovek na svetu. Ima li šta vrednije od toga. Ali idemo dalje. Radim i dalje imam firmu za transport. Radi se, živi se, a možda nekome ne odgovara što ne može da se meša u moj život. Takođe putujem sa suprugom Hercegovkom i ništa nam ne fali - otkrio je Čupo za Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading