STARLETE ZARATILE, PA PREKINULE PRIJATELJSTVO: Sandra Subotić udarila na Tijanu Ajfon, ona joj uzvratila nikad žešće - evo šta ih je odalo (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako su bile dobre drugarice, Tijana Ajfon i Aleksandra Subotić prekinule su prijateljstvo.

STARLETE ZARATILE, PA PREKINULE PRIJATELJSTVO: Sandra Subotić udarila na Tijanu Ajfon, ona joj uzvratila nikad žešće - evo šta ih je odalo (FOTO)

Foto: ST/Nikola Mutić, N.Pančić

Starleta Tijana Ajfon je nedavno pričala o druženjima sa Aleksandrom Subotić, njih dve su letos uhvaćene tokom zajedničkog ručka na jednom splavu, a po svemu sudeći, došlo je do prekida prijateljstva.

Naime, starlete su otpratile jednu drugu sa društvene mreže Instagram, a mnogi smatraju da je Aleksandra potkačila Tijanu u poslednjoj objavi.

Subotićki je tokom odgovaranja na pitanja pristiglo i pitanje: "Kakvo sad mišljenje i osećaj imaš za prijatelje?", što je bila očigledna aluzija na to da joj je doskorašnja najbolja drugarica Maja Marinković na nekoliko meseci preotela supruga Predraga Raspopovića Pecu, u javnosti poznatiji kao Peca Vijagra.

- Od sada se družim samo sa uspešnim i ostvarenim ljudima na koje mogu da se ugledam i od kojih nešto mogu da naučim. Družim se sa onakvim ljudima kakva ja žena želim da postanem - poručila je Subotićeva.

Republika

Foto: instagram.com

Sandra Subotić Instagram

Tijana je, sa druge strane, nedugo zatim na svom nalogu podelila snimak na kom žena stiže u porodični dom sa kesama prepunim brendirane garderobe, a kada ugleda supruga u zagrljaju ljubavnice, naprosto okreće glavu i pravi se da nije ništa videla.

Podsećanja radi, Ajfonka je u poslednjem intervjuu progovorila o Aleksandri, pri čemu je pričala o tome kako su proticala zajednička druženja.

- Aleksandru Subotić poštujem, ali mi je žao što prolazi kroz sve to. Ali, ja sam i njoj rekla, ne možeš da imaš dadilju da ti čuva decu i kuću 24 sata dnevno, a da ti imaš ogromne nokte i da si po ceo dan nalickana. Dadilja ti pegla i kuva mužu! Ja sa kim god da sa bila, najbitnije mi je bilo da mi kuća bude sređena i da je skuvan ručak jer po kući ne treba da ti šeta dadilja nego ti i tvoj partner goli ako hoćete - istakla je Tijana u jeku afere između Aleksandrinog nevenčanog supruga i zadrugarke Maje Marinković, pa nastavila:

Republika

Foto: Instagram.com

Tijana Ajfon i Maja Marinković

- Ne ide to tako. Mislim da je sad dobro naučila kako treba da se radi. Ja nju poštujem. Niko neće čuti nijednu ružnu reč o njoj od mene, ali zavozala se. Ja u restoran dođem sa prljavom kosom, zavezanom u rep, a ona sedi ful našminkana, u ful haljini, sa ogromnim noktima i na njima neki zečevi, pa ne ide to tako.

- I što joj je onda muž otišao? Pa, osetio je da nema ženu nego figuru. Muškarcu ne treba figura nego kur... u krevetu, čistačica u kući i kuvarica u kuhinji. Muškarcu treba poklanjati pažnju. Tu je i moja majka grešila jer je gledala samo brata i mene, a na muža nije obraćala pažnju - zaključila je Tijana Ajfon u avgustu tekuće godine za Republiku.

Republika

Foto: ATA Images

Tijana Ajfon

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading