O MILIJANINOJ LJUBAVI SA 53 GODINE STARIJIM MUŠKARCEM BRUJALI SU MEDIJI: Varala ga je u rijalitiju, bila u vezi sa PEVAČEM, a sada je KONDUKTERKA!

Autor:

Zabava

13.10.2022

08:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rijaliti zvezdu Milijanu Bogdanović javnost je upoznala u rijalitiju "Parovi", a tada je šokirala sve kada je priznala da je u braku sa pet decenija starijim Milojkom Božićem.

O MILIJANINOJ LJUBAVI SA 53 GODINE STARIJIM MUŠKARCEM BRUJALI SU MEDIJI: Varala ga je u rijalitiju, bila u vezi sa PEVAČEM, a sada je KONDUKTERKA!

Foto: Printscreen/dailymotion.com

Milijana i Milojko zajedno su boravili u rijalitiju, a o njihovom turbulentnom odnosu mediji nisu prestajali da bruje.

Tokom rijalitija Milijana ga je na njegove oči varala sa drugim učesnicima, a zaljubila se i u Ivana Gavrilovića. Međutim, njihova ljubav je bila kratkog daha napolju, a Gavrilovića je umalo koštala braka.

Miljana i Milojko nešto kasnije su se razveli, da bi rijaliti učesnica otpočela novu vezu, sa četiri decenije starijim muškarcem.

 

Foto: youtube.com/printscreen

Milojko Božić

 

Milijana se potom povukla iz javnosti, ne pojavljuje se na malim ekranima a na društvenim mrežama nije naročito aktivna.

Međutim, Bogdanovićeva je iznenadila javnost kada je odlučila da odgovara na pitanja pratilaca, a tom prilikom je otkrila šta se sve u međuvremenu promenilo u njenom životu.

 

Foto: Instagram

 

 

Naime, Milijana je obelodanila da radi kao kondukterka, kao i da njen emotivni partner, inače 48-godišnjak, takođe radi u gradskom prevozu.

- Stan sam i kupila i prodala, i sad opet kupujem. Ne znam ni ja šta bih više - napisala je, između ostalog, Bogdanovićeva na Instagramu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading