SRBI ĆE POLUDETI OD OVE BROJKE, EVO KOLIKO SE PARTNERA SMATRA PROMISKUITETOM! Žene su tolerantnije od muškaraca!

Autor:

Zabava

10.07.2024

21:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Koliko seksualnih partnera je prema vašem mišljenju premalo, a koliko previše?

SRBI ĆE POLUDETI OD OVE BROJKE, EVO KOLIKO SE PARTNERA SMATRA PROMISKUITETOM! Žene su tolerantnije od muškaraca!

Foto: Shutterstock

Intiman odnos

Pitanje koje neretko muči kako devojke, tako i muškarce, jeste koji je to broj partnera koji je optimalan, a da ih neko ne okarakteriše kao promiskuitetne.

Činjenica je da je individualno šta je to malo, šta mnogo, ali istraživanja i statistika otkrivaju koja je to brojka koju žene i muškarci smatraju pristojnom.

U istraživanju u kojem je učestvovalo 2.000 pripadnika oba pola, tema je bio broj seksualnih partnera.

Iako naširoko vladaju predrasude da su muškarci seksualno aktivniji od žena, ispostavilo se, da su u proseku, žene imale više partnera (7), u odnosu na jači pol (6,4), prenosi Metro.co.uk.

Na pitanje istraživača koliki je idealan broj seksualnih partnera, oba pola su sličan odgovor dala - žene su rekle 7,5 a muškarci 7,6.

Ipak, odgovor na pitanje koliko je partnera premalo, tačnije, koliko se smatra seksualno konzervativnim, mnogo je zanimljiviji, kao i odgovor šta se smatra “promiskuitetnim”.

Tu već postoji ozbiljna razlika u odgovorima – za muškarce je to 14, a žene su reklo bi se tolerantnije, i kod njih je cifra 15,2.

Da je pitanje ''sa koliko si ljudi spavalo/la?'' koje postavite partneru ili partnerki jedno od najvećih grešaka, dokazuje i činjenica da je  9 odsto ispitanika je reklo da bi odmah raskinuli vezu ako bi čuli da je njihov partner imao seks sa “previše ljudi”, a 21 odsto je izjavilo da bi skoro sigurno raskinuli u tom slučaju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading