EKSKLUZIVNO SAZNAJEMO: Konačno stiže FILM O KSENIJI PAJČIN, glumac otkrio sve detalje: "NJENA MAJKA JE SVE AMINOVALA"!

Autor: G. D./M. B.

Zabava

28.10.2024

15:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U toku je faza prikupljanja sredstava za snimanje igranog ostvarenja.

EKSKLUZIVNO SAZNAJEMO: Konačno stiže FILM O KSENIJI PAJČIN, glumac otkrio sve detalje: "NJENA MAJKA JE SVE AMINOVALA"!

Foto: Youtube.com printscreen

Novi igrani film o životu tragično nastradale pevačice Ksenije Pajčin trenutno je u pripremi, ekskluzivno saznaje Republika. Glumac Rade Ćosić otkrio je za naš portal sve detalje o predstojećem projektu, čiji je idejni tvorac producent Darko Popović, autor emisije "Paparaco lov".

Kako je Ćosić rekao za Republiku, u toku je faza prikupljanja novčanih sredstava za snimanje ovog igranog ostvarenja o Kseniji Pajčin.

- Uslediće veliki kasting u celoj Srbiji, Crnoj Gori i Bosni, tako da još ne znamo ko će igrati Kseniju. Svakako će to biti neka glumica najsličnija Kseniji Pajčin, ne toliko po izgledu, koliko mora da bude slična njoj po karakteru - naglasio je Rade.

Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

 

 

Prema njegovim rečima, scenario je već napisan i čeka se kasting, a uporedo sa tim i novčana sredstva,da bi se krenulo u realizaciju ovog projekta.

- Biće to jako birtna stvar za Srbiju i sve žene u našoj zemlji, koje će preko herojstva Ksenije Pajčin moći da kažu sebi da ništa nije uzalud - rekao je Ćosić i istakao da će film prikazati ceo život slavne pevačice.

- Počinjemo s detinjstvom. Kroz flešbekove će biti prikazano kako je ona rasla, zatim slede tinejdžerski dani, a onda ćemo videti odraslu Kseniju.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Rade Ćosić

Rade Ćosić kaže za naš portal da je autorska ekipa ovog projekta kontaktirala Damira Radoičića, poznatiji kao Dača Dak, sa kojim je Ksenija pevala u grupi popularnoj tokom devedesetih godina. Takođe, u celu ideju oko filma upućena je i majka pokojne Ksenije Pajčin, Ljubica Pajčin.

- Kontaktirali smo s Ksenijinom mamom i ona je "aminovala" našu ideju o filmu, koji će predstavljati spomenik Kseniji Pajčin - naglasio je Ćosić.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

 

Glumac je istakao da će nakon kastinga biti poznato ko će se naći u ključnim ulogama u filmu, kao i ko će igrati Filipa Kapisodu, dečka Ksenije Pajčin, koji je ubio ovu pevačicu 16. marta 2010. godine u njenom stanu u beogradskom naselju Voždovac, a potom izvršio samoubistvo.

- Kraj filma je izuzetan i to je ono što će biti oda Kseniji - otkrio je za kraj Rade Ćosić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading