HOROR SNIMAK GLUMCA KOJI JE OSUĐEN ZA BLUDNIČENJE NAD MALOLETNIKOM! Snimao se i pevao pesmu "Stariji čovek", javnost u šoku (VIDEO)

Autor:

Zabava

20.10.2024

15:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pesma je izazvala zgražavanje javnosti zbog svojih asocijacija na nečasne radnje glumca.

HOROR SNIMAK GLUMCA KOJI JE OSUĐEN ZA BLUDNIČENJE NAD MALOLETNIKOM! Snimao se i pevao pesmu "Stariji čovek", javnost u šoku (VIDEO)

Foto: Lud,zbunjen,normalan | ZVANICNI KANAL | FIST Pro

Isplivao je skandalozan snimak bosanskog glumca Moamera Kasumovića nakon njegove osude na godinu dana zatvora zbog bludničenja nad maloletnikom. Snimak je izazvao veliku pažnju i zgražavanje javnosti.
 

Šokantna situacija na predstavi "Tiho, tiše" u Narodnom pozorištu Sarajevo


Sve se odigralo nakon predstave Beogradskog narodnog pozorišta “Tiho, tiše”, izvedene u sklopu 6. Sarajevo Festa 16. septembra, u Narodnom pozorištu Sarajevo. Nakon razgovora o predstavi koja govori o vršnjačkom nasilju, mladić iz publike je ustao i šokirao prisutne svojom ispovešću o žrtvi pedofilije.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by naj_portal (@najportal)

 

Mladić je otkrio da je bio žrtva pedofilije kada je imao 14 godina, te je otkrio da je počinilac bio poznati glumac Moamer Kasumović. Kasumović je osuđen na godinu dana zatvora zbog bludničenja nad maloletnikom, ali je platio iznos od otprilike 36.500 KM kako bi izbegao izdržavanje kazne.

Foto: Instagram.com/moamer_kasumovic

Moamer Kasumović

Na društvenim mrežama pojavio se skandalozan snimak na kojem Moamer Kasumović peva pesmu "Stariji čovek" Mine Kostić sa jednim muškarcem. Pesma je izazvala zgražavanje javnosti zbog svojih asocijacija na nečasne radnje glumca. Iako nije poznato kada je tačno snimak nastao, njegovo pojavljivanje u ovom trenutku izazvalo je dodatnu pažnju.

Foto: Lud,zbunjen,normalan | ZVANICNI KANAL | FIST Pro

Moamer Kasumović

 


Ovaj skandalozan događaj izazvao je veliku buru u javnosti, a Moamer Kasumović se nakon ovih događaja povukao iz javnosti. S obzirom na ozbiljnost optužbi i sudsku presudu, javnost je zgrožena ponašanjem ovog poznatog glumca. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading