MIRKA VASILJEVIĆ NEĆE VIŠE DA ĆUTI! Glumica okrenula novi list i odlučila da otvoreno progovori o svom životu!

Autor:

Zabava

11.10.2024

09:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Supruga Vujadina Savića je odlučila da otvori nalog na Instagramu.

MIRKA VASILJEVIĆ NEĆE VIŠE DA ĆUTI! Glumica okrenula novi list i odlučila da otvoreno progovori o svom životu!

Foto: Časlav Vukojičić

Mirka Vasiljević

Popularna glumica Mirka Vasiljević, koja je godinama odolevala trendovima i nije imala nalog na Instagramu, sada je odlučila da se pridruži ovoj društvenoj mreži. I ne samo to. Mirka je ponosno najavila da će na ovom profilu pokazati pravu sebe i otkriti mnoge detalje iz života.

Ona je u ranijim intervjuima isticala da nije zainteresovana za pomenutu platformu, zbog čega publika nije mala priliku da je bolje upozna van retkih televizijskih gostovanja i intervjua.

Sada, sa otvaranjem Instagram naloga, Mirka ima skoro 1000 pratilaca, a očekuje se da će taj broj ubrzo da poraste.

U svom prvom video snimku koji je objavila, glumica je poručila da će putem Instagrama svojoj publici prikazati pravu sebe.

 

 

- Dobrodošli na moj Instagram! Ovo je mesto gde ću sa vama deliti delić svog sveta - ispred kamera i iza njih. Od novih izazova, do svakodnevnih trenutaka. Spremite se za mnogo novih uspomena, smeha i iskrenih trenutaka. A sada… prava ja. Pratite me, jer tek krećemo - napisala je Mirka u opisu videa.

Ovu Mirkinu odluku njeni fanovi dočekali su sa oduševljenjem. Mnogobrojni komentari ispod videa svedoče o tome koliko su Mirkini pratioci srećni što će imati priliku da zavire u intimu svoje omiljene glumice.

- Bravo! Konačno smo to dočekali - samo su neki od komentara ljudi na društvenim mrežama.

Podsetimo, glumica Mirka Vasiljević nedavno je otkrila da bi želela da ostane u drugom stanju tokom ove godine. Ona je gostujući u emisiji "Amidži šou" rekla da bi najviše volela da to bude blizanačka trudnoća i da je sada pravo vreme za taj korak.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading