UDALA SE GLUMICA KOJU JE VERENIK POKUŠAO DA UBIJE! Procurile fotografije sa venčanja, sve organizovano u STROGOJ TAJNOSTI!

Autor:

Zabava

06.10.2024

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivana je izgovorila sudbonosno "Da" Bojanu, koji joj je najveća podrška.

UDALA SE GLUMICA KOJU JE VERENIK POKUŠAO DA UBIJE! Procurile fotografije sa venčanja, sve organizovano u STROGOJ TAJNOSTI!

Foto: Instagram -Ivana Panzalovic

Glumica Ivana Panzalović, koja je postala poznata po ulozi u popularnoj seriji "Kursadžije", prošla je kroz tešku životnu dramu kada joj je verenik pucao u glavu 2017. godine. Ova trauma obeležila je njen život, ali je glumica hrabro progovorila o tome i istakla značaj podrške koju je dobila od porodice, prijatelja i stručnjaka.

Ivana je otvoreno govorila o svojoj borbi sa traumom koju je doživela, ističući da je bilo izuzetno teško skrenuti misli i oporaviti se. Ipak, uz podršku voljenih i stručnu pomoć, uspela je da se izbori sa traumom i krene dalje u životu.

Nedavno se na Instagramu glumice pojavila serija prelepih slika koje su otkrile da je Ivana Panzalović uplovila u novo poglavlje svog života - udala se! Na fotografijama sa venčanja, Ivana je blistala, a njen suprug Bojan bio je uz nju, pružajući joj ljubav i podršku.

 

Ova srećna vest obradovala je i Ivanine prijatelje, koji su se zajedno sa njom radovali ovom važnom događaju. Ivana je tim putem pokazala da je uspela da prevaziđe teške trenutke i da pronađe sreću i ljubav.

Ona je nedavno progovorila o tome i otkrila da je u jednom momentu morala da potraži stručnu pomoć, kako bi sve prevazišla i vratila se normalnom toku života.

- Razmišljala sam koliko će me pratiti pitanje o nemilom događaju i onda se prirodno nameće da to nije nešto što mogu da negiram, jer, eto desilo se. Ono što mogu jeste da se ne vraćam na te misli i uspevam u tome. U početku je bilo mnogo teško. Imam pre svega divnu porodicu, koja je uvek uz mene, prijatelje koji su mi mnogo pomogli i večito ću im biti zahvalna. Trebalo je mnogo truda da se skrenu misli i da se oporavim, ali i vremena - priznala je glumica i dodala da je išla i na psihoterapiju:

- Naravno da sam imala i pomoć stručnih lica, u vidu psihoterapije, i to ne treba da bude tabu tema. Takođe, važan izduvni ventil za mene je fizička aktivnost, redovni treninzi, čitala sam knjige, gledala filmove, ali sam vrlo brzo potom i počela da radim. Neke kolege su mi pružile ruku spasa, zvale na projekte, a rad je lek. Žao mi je što se mnogo loših scenarija tog tipa dešava svuda oko nas. Mlade devojke i žene treba da vode računa o sebi u svakom smislu i da budu jako oprezne.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading