BATALIO KAFANU, SKINUO KILE: Andrija Kuzmanović otkrio koliko ga je RODITELJSTVO promenilo: "Trudim se da ne budem dosadan ćale"!

Autor:

Zabava

27.09.2024

10:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularni glumac promenio je životne navike otkako je dobio sina Ignjata.

BATALIO KAFANU, SKINUO KILE: Andrija Kuzmanović otkrio koliko ga je RODITELJSTVO promenilo: "Trudim se da ne budem dosadan ćale"!

Foto: Ata images

Andrija Kuzmanović

Pre nešto više od godinu dana Andrija Kuzmanović postao je otac. Kako su mediji tada pisali, najbolja prijateljica popularnog glumca rodila mu je sina Ignjata, a sada je Andrija progovorio o tome koliko ga je roditeljstvo promenilo.

- Nisam se mnogo uozbiljiio. Sad jedva čekam neke buduće dane, da mogu sinu da dobacim loptu, da sa njim izađem u grad. Promene su nastupile nakon njegovog dolaska na svet, hvala bogu, ali mislim da će očinstvo tek da me menja - rekao je Kuzmanović za Hello, pa dodao:

Foto: Instagram.com

 

- Gledaću da, kao i moj otac, ne budem dosadan ćale. On je bio roditelj mangup, ortak, drugar. I kad bih nešto zabrljao nije mi odmah pridikovao.

Andrija je nedavno proslavio 40. rođendan, a dočekao ga je sa željom da bude u najboljoj formi.

Republika

Foto: ATAImages

 

Kad napuniš toliko godina, imaš priliku da dočekaš još 20. Rekao sam sebi, sad idemo do šezdesete, to će tada verovatno biti nove četvrdesete, a onda i do stotke. Ako vodiš iole normalan život, sve je moguće. Poslednjih meseci promenio sam životne navike i uspeo da skinem 30 kilograma, i ne nameravam na tome da stanem. Izbacio sam odlaske u kafane noću i krenuo da treniram u teretani svakog dana. Lepo to ide, a tek ću se ozbiljno pozabaviti svojim telom jer imam utisak da više nemam šta novo da ponudim u glumi, sve uloge odigrao sam dok sam bio džombast. Sad je tek počela neka nova era - rekao je Kuzmanović.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading