GLUMICA 11 DANA POSLE POROĐAJA POKAZALA SINA! Fotografija koja topi srca!

Autor:

Zabava

30.08.2024

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vanja Nenadić je dobila sina Jakšu sa svojim partnerom, takođe poznatim glumcem, Markom Todorovićem.

GLUMICA 11 DANA POSLE POROĐAJA POKAZALA SINA! Fotografija koja topi srca!

Foto: M.M./ATAImages

Glumica Vanja Nenadić porodila se pre 11 dana i na svet donela sina Jakšu, a sada je novopečena mama ponosno pokazala svog naslednika. Vanja je na svom profilu na Instagramu objavila fotografiju koja je pobrala simpatije njenih pratilaca.

Tako je na Instagram storiju podelila sliku kako njen partner, takođe glumac, Marko Todorović, drži u naručju njihovog mezimca. Vanja Nenadić i Marko Todorović nikada nisu govorili o svom privatnom životu i trudili su se da intimu sačuvaju u svoja četiri zida, a sada su prvi put pokazali kako uživaju u ulozi roditelja, deleći svoju radost s javnošću. 

Ponosni tata, glumac Marko Todorović je slavio rođenje naslednika sa porodicom i prijateljima. Na slavlju su bile i kolege ovog glumačkog para, koje su podelile fotografiju i otkrile ime Vanjinog i Markovog naslednika.

Foto: Foto printskrin/instagram.com/vanjnj

 

Volimo Vanju. Volimo Jakšu - stoji u opisu fotografije na kojoj je glumac Jovan Jovanović sa tatom malog dečaka.

Muško ime Jakša potiče od imena Jakov i ima isto poreklo - hebrejsko. Doslovni prevod imena znači "peta", a takođe se tumači i kao "Bog je moj zaštitnik". Ovo ime je popularno u regionu, posebno u Crnoj Gori, Hrvatskoj i Srbiji, gde roditelji sve češće biraju ovo ime za svoje mališane.


Njihov sin Jakša postao je simbol njihove ljubavi i sreće, a fotografije koje objavljuju na društvenim mrežama pokazuju da uživaju u svakom trenutku provedenom s malenim naslednikom. Svojom iskrenošću i otvorenošću, Vanja i Marko su osvojili simpatije mnogih, dok ih javnost sa nestrpljenjem prati u njihovom novom životnom poglavlju.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading