GLUMICA POKAZALA KAKO DOJI SINA! Otkrila baš sve i hrabrim potezom oduševila pratioce na mrežama!

Autor:

Zabava

12.08.2024

16:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tamara Dragičević nedavno se porodila treći put.

GLUMICA POKAZALA KAKO DOJI SINA! Otkrila baš sve i hrabrim potezom oduševila pratioce na mrežama!

Foto: Instagram.com

Tamara Dragičević

Popularna glumica Tamara Dragičević nedavno se porodila treći put i donela na svet sina Borisa. Sada je ponosna mama bez ustručavanja pokazala kako u svom domu doji bebu i ovim potezom oduševila pratioce na društvenim mrežama.

Na Instastoriju Tamara je objavila fotografiju svog odraza u ogledalu dok sedi na krevetu i doji sina. U sasvim opuštenom izdanju, podignute majice glumica se fotografisala sa sinčićem u naručju tokom njihovog najnežnijeg trenutka.

Tamara se ne ustručava da prikaže svoje intimne momente iz porodičnog doma i to bez ulepšavanja, baš kao i to kako izgleda posle trećeg porođaja bez šminke i u opuštenom izdanju. Upravo ovakav stav glumice izaziva najveće oduševljenje njenih pratilaca na društvenim mrežama.

Foto: Foto printskrin/instagram.com/tamaradragicevic

 

Tamara i njen suprug glumac Petar Benčina uživaju u roditeljstvu, a uoči samog porođaja glumac je pohvalio kako je njegova žena hrabro iznela celu trudnoću i da je maltene iz noćnog provoda otišla da se porodi. Tamara je odmah posle porođaja objavila fotografiju na kojoj je bez šminke, u potpuno prirodnom izdanju, a njen izgled je oduševio mnoge na društvenim mrežama.

Podsećamo, glumica, koja je 6. jula donela na svet treće dete, a u porodilište otišla po povratku iz noćnog provoda, svojevremeno je govorila o roditeljstvu i istakla da Petar i ona ravnopravno učestvuju u vaspitavanju dece.

Republika

Foto: Instagram.com

 

Kad čujem pitanje: "Da li mi Petar pomaže", odakle da krenem? Kako se uopšte daje odgovor na to pitanje? Prva pomisao: "Bože, kako pomaže?", ne pomaže on meni, to su i njegova deca. Nisam ga zamolila na ulici, da sam mu prišla i rekla: "Možeš da mi napraviš dete, nemaš nikakvu obavezu". Možda bih onda odgovorila na to pitanje i rekla: "Stvarno dođe ponekad i obiđe nas" - rekla je Tamara tada za medije.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading