NAŠ GLUMAC PRIZNAO DA JE BI, A SAD TRAŽI POSAO! Dobio OTKAZ sa kolegom, spreman na SVE! (FOTO)

Autor:

Zabava

30.06.2024

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako govori, pozorišta ne rade nove projekte tokom leta, te je zajedno sa kolegom u potrazi za poslom!

NAŠ GLUMAC PRIZNAO DA JE BI, A SAD TRAŽI POSAO! Dobio OTKAZ sa kolegom, spreman na SVE! (FOTO)

Foto: youtube.com/Južne vesti

Nakon javnog priznanja o svojim sklonostima ka muškom i ženskom polu, srpski glumac Uroš Milojević suočava se sa neočekivanim izazovima. Naime, Uroš je dobio otkaz i sada je u potrazi za sezonskim poslom kako bi preživeo.

Putem društvenih mreža, Uroš je podelio svoju tešku situaciju, ističući da mu je očajnički potreban sezonski posao. Kako govori, pozorišta ne rade nove projekte tokom leta, te je zajedno sa kolegom u potrazi za poslom, bez obzira na vrstu posla - od građevine do berbe.

- S obzirom na neočekivane nam okolnosti - otkaz, ova dva glumca su u potrazi za nekom vrstom sezonskog posla, s obzirom na to da pozorište u toku leta ne rade nove projekte (građevina, berbe, inostranstvo...) Ozbiljni smo - piše.

Podrška i pretnje

Uroš ističe da mu je podrška porodice i prijatelja od velike važnosti, ali isto tako je podelio i stravične pretnje i uvrede koje je dobio nakon svog javnog priznanja. "Idi, ubij se, jer si g**no neviđeno. Skoči ne sa 17, nego gledaj viši sprat jer si žešći psihić" - samo su neke od strašnih pretnji koje je dobio. Ovo je jasan pokazatelj koliko je važno raditi na promociji tolerancije i prihvatanja različitosti u društvu.

Uroš Milojević je postao poznat javnosti nakon zapažene uloge u predstavi "Neki to vole vruće", ali sada se suočava sa potrebom za sezonskim poslom kako bi premostio tešku situaciju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading