IVAN BOSILJČIĆ I NJEGOV DEDA NOSILI ISTU UNIFORMU AVIJATIČARA: Neverovatna simbolika serije "Ranjeni orao"!

Autor:

Zabava

24.05.2024

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularni glumac stekao je simpatije publike ulogom zaljubljenog Nenada Aleksića.

IVAN BOSILJČIĆ I NJEGOV DEDA NOSILI ISTU UNIFORMU AVIJATIČARA: Neverovatna simbolika serije "Ranjeni orao"!

Foto: printskrin/youtube.com/RTS prikazuje

Glumački par Ivan Bosiljčić i Sloboda Mićalović postao je omiljeni gledaocima u Srbiiji nakon prikazivanja serije "Ranjeni orao", rađenoj po istoimenom romanu Mirjane Jakovljević, poznatije pod pseudonimom Mir Jam. Čuveni reditelj Zdravko Šotra "namirisao" je talenat ovog dvojca i prepoznao hemiju među njima, koja traje do danas. 

Osim što je iznedrila novi glumački par ova serija posebno je važna za Bosiljčića budući da njegov lik Nenad Aleksić nosi veliku simboliku. Avijatilčar zaljubljen u prelepu Anđelku osvojio je srca publike, a Bosiljčićev deda bio je neizmerno ponosan na glumca kada ga je video u beloj uniformi.

Republika

Foto: R.Z./ATAImages

 

- Dirljivo mi je bilo kada sam dedi doneo fotografiju iz serije, a on je odmah meni poklonio svoju sliku staru 50 godina. Ma njoj je imao identičnu uniformu kao ja na snimanju. Deda Miodrag se do tada nije pozitivno izražavao o tome što mu je najstariji unuk odabrao umetnički zanat. Tvrdio je da glumačka akademija nije fakultet, nego nekakav kurs. Ali nakon premijere "Ranjenog orla" u suzama mi se izvinjavao i od tada me je podržavao s neverovatnom usrdnošću - ispričao je Ivan svojevremeno.

I danas je "Ranjeni orao" veoma gledana serija i voljena u narodu, baš kao i glumački par koji se posle 16 godina ponovo spojio u novom ostvarenju. Vest da će Ivan Bosiljčić i Sloboda Mićalović ponovo zajedno zaigrati pred kamerama u filmu "Jorgovani" oduševila je publiku, pa je i ovo ostvarenje zabeležilo uspeh u bioskopima.

Imajući u vidu veliki uspeh serije "Ranjeni orao" najizazovnije je bilo da mi kao glumci ne ponovimo ono što je publika tamo videla i da mi sebe prikažemo u drugačijem svetlu. Sa Katarinom, likom koji tumačim u "Jorgovanima", nemam nikakve sličnosti privatno, a što je nešto dalje od mene to mi je kao glumici lakše. U filmu Emira Kusturice "Na mlečnom putu" igram temperamentnu ženu, ali sam u "Jorgovanima" pokazala mrak koji dosad nisam imala prilike da pokažem - rekla je Sloboda uoči premijere filma u Beogradu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading