URANAK NA CRVENOM TEPIHU: Radoš Bajić na visokoj nozi proslavio praznik rada!

Autor:

Zabava

02.05.2024

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Em Prvomajski praznici, em sve crveno, em iz Rusije", napisao je Bajić na svom Instagramu.

URANAK NA CRVENOM TEPIHU: Radoš Bajić na visokoj nozi proslavio praznik rada!

Foto: E Stock

Radoš Bajić

Slavni glumac, scenarista i reditelj Radoš Bajić jučerašnji dan proveo je daleko od domovine. Uranak u prirodi i roštiljanje ovog puta nisu bili deo njegove proslave Međunarodnog praznika rada budući da je Bajić proveo Prvi maj u Moskvi i to na crvenom tepihu.

- Em Prvomajski praznici, em sve crveno, em iz Rusije. Jedan pozdrav sa crvenog tepiha Moskovskog međunarodnog filmskog festivala čiji sam bio gost kao član Glavnog žirija i na kojem je sa velikim uspehom prikazan naš film "Heroji Halijarda" u revijalnom programu. Bilo je to nezaboravnih 10 dana u prelepoj Moskvi koja me je bacila sa nogu - napisao je Radoš na svom Instagram profilu u opisu fotografije na kojoj pozira u elegantnom odelu.

 

 

Podsećamo, srpski glumac, reditelj i scenarista Radoš Bajić dobio je poziv od ruskog kolege Nikite Mihalkova da postane član žirija 46. Međunarodnog filmskog festivala u Moskvi. 

Film "Heroji Halijarda" prikazan je i u Kongresu Sjedinjenih Američkih Država. Ova ratna priča govori o tragici jednog vremena, o herojstvu i beznađu, o prijateljstvu, žrtvovanju i plemenitosti, o ljubavi i dobroti...

Radnja se odvija u proleće 1944. godine. U trenutku završnice Drugog svetskog rata, u selu Pranjani u podnožju Suvobora u toku je najveća pojedinačna akcija spasavanja američkih i savezničkih pilota u istoriji svetskog vazduhoplovstva, poznata kao "Operacija Halijard". "Vazdušni most" je priča o trojici braće Jovića i njihovoj porodici, razapetoj između suprotstavljenih ideologija. Dok se Mirko bori u odredima Jugoslovenske vojske u otadžbini, Sreten se pridružio partizanima. Ilija, najmlađi muški naslednik koga otac Kosta želi da sačuva, rastrzan je između dve strane. Saga o njima i njihove individualne tragične sudbine predstavljaju paradigmu srpske nacionalne tragedije, bratoubilaštva i ideoloških raskola, koji ceo jedan narod odvode u sunovrat.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading