"MOLIM JE DA SE JAVI U SAN DA JE POMILUJEM, POLJUBIM, ZAGRLIM" : Majka Sonje Savić PRED SMRT otkrila istinu o slavnoj glumici!

Autor:

Zabava

15.04.2024

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sonja Savić preminula je 23. septembra 2008. godine, navodno od predoziranja heroinom.

"MOLIM JE DA SE JAVI U SAN DA JE POMILUJEM, POLJUBIM, ZAGRLIM" : Majka Sonje Savić PRED SMRT otkrila istinu o slavnoj glumici!

Foto: youtube.com

Prerani odlazak Sonje Savić, jedne od najperspektivnijih srpskih glumica, zavio je u crno čitav glumački svet, a najveću boj zbog tragičnog gubitka osetila je majka pokojne glumice Mikaina Savić

Sonja Savić preminula je 23. septembra 2008. godine, u 48. godini života, a kako se tada tvrdilo uzor smrti bilo je predoziranje heroinom. Glumica je, navodno, pronađena u sama u praznom stanu okružena špricevima, a pred smrt majka slavne glumice Mikaina Savić progovorila je o porocima svoje ćerke.

- Šta joj kažem? Da nema zaborava, da je želim, molim je da se javi u san da je pomilujem, poljubim, da je zagrlim... Nemam više nikoga. Tu je njeno omiljeno drvo. Nikad nije došla da se nije prekrstila i poljubila tri puta drvo. I stalno je molila: "Nemojte mi seći hrast" - ispričala je tada Mikaina za emisiju "Exploziv".

Republika

Foto: Foto Printskrin/youtube.com/Exploziv

Mikaina Savić

Ona je često odlazila na ćerkin grob, a utehu je pronalazila u velikim Sonjinim ostvarenjima i nagradama.

Radovala se majka svemu, nagradama... Sonjino znanje i njene sposobnosti brzo odoše pod zemlju - govorila je Mikaina.

Sonjina majka je prokomentarisala i navode da se njena mezimica predozirala.

To što hoćete da me pitate, ja o tome ništa nisam znala. Mene su novinari prijatno iznenadili sa tim vestima, pod navodnicima... Ona je verovatno pila neke tablete, ali ja nemam pojma - rekla je svojevremeno majka Sonje Savić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading