POSLEDNJA OBJAVA UMRLE GLUMICE LEDI LRV U ŽILAMA: Emotivna fotografija kida dušu, zbog OVOGA se borila sa opakom bolešću (FOTO)

Autor:

Zabava

25.01.2024

13:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potresna fotografija kida dušu na komade!

POSLEDNJA OBJAVA UMRLE GLUMICE LEDI LRV U ŽILAMA: Emotivna fotografija kida dušu, zbog OVOGA se borila sa opakom bolešću (FOTO)

Foto: YOUTUBE/TELEVIZIJA E/ PRINTCSREEN

Crnogorska glumica, producentkinja i istaknuta umetnica Ivana Mrvaljević preminula je u 47. godini nakon dugogodišnje borbe sa teškom bolešću. Vest o njenoj smrti potresla je javnost, a njena hrabrost i odlučnost ostavili su dubok trag kako u umetničkom svetu, tako i u borbi sa bolešću. Inače, Ivana ima ćerkicu od samo pet godina, a poslednja objava na njenom Instagram profilu mnoge je raznežila.

Naime, pokojna glumica je u poslednjim danima na društvenoj mreži Instagram podelila emotivnu fotografiju upravo sa svojom mezimicom sa jednnog od zajedničkih putovanja.

Republika

Foto: printscreen/instagram

Poslednja objava Ivane Mrvaljević na Instagramu

Podsećanja radi, glumica Ivana Mrvaljević preminula je od posledica najteže bolesti, a kada je saznala za svoju opaku dijagnozu, bukvalno se onesvestila. Međutim, kada je smogla snage, odlučila je da se bori, najviše zbog svoje ćerke, koja je bila njen glavni pokretač.

Jer mnogi misle kad kažete karcinom - onda to znači "adio zauvek". Tako sam u početku i ja mislila, i počela sam da se pripremam za neke stvari. Onda sam saznala za ciljane terapije, načine lečenja koji se nude. I krenula sam u borbu. I najveći strah i najveća motivacija je bila moja ćerka. Najveći strah je bio za njenu budućnost bez mene. Istovremeno je ona bila najveći motiv da se izborim. Zbog mog deteta sam smatrala da imam jedan jedini izbor, da odlučim da pobedim - rekla je Ivana u oktobru povodom meseca prevencije karcinoma dojke za "Slobodnu Evropu".

Republika

Foto: Printscreen/ YouTube - Televizija E

Ivana Mrvaljević umrla nakon teške bolesti

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Cetinjanka

27.01.2024 20:31

Ivanina kćerka je rođena u septembru 2017, tako da ima malo više od 5 godina.