RADMILI ŽIVKOVIĆ POZLILO NA JAGOŠEVOJ SAHRANI: Glumicu hitno izveli iz kapele, ne može da dođe sebi (VIDEO)

Autor: P. R. / M. V.

Zabava

27.09.2023

14:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potresne scene na Novom groblju, glumica ne može da dođe sebi od bola!

Slavni reditelj Jagoš Marković, koji je iznenada preminuo u 58. godini života, biće sahranjen danas na Novom groblju u Beogradu, a veliki broj velikana našeg glumišta pristiže kako bi mu odali počast i uputili poslednje zbogom. Među njima našla se i čuvena glumica Radmila Živković, kojoj je u jednom trenutku ozbiljno pozlilo.

Naime, Radmila se nalazila u kapeli, s obzirom da je bila i te kako bliska sa pokojnim Markovićem, ali kako joj je se zdravstveno sranje od tuge i stresa pogoršalo, odmah su je izveli napolje kako bi joj pružili pomoć.

Kako javlja reporter našeg portala sa lica mesta, Radmila je odmah smeštena na klupu, a zatim su je i poprskali vodom po licu, kako bi što pre došla sebi, te joj dali i malo mineralne vode, kako bi se okrepila.

Inače, osim Radmile Živković, na sahranu Jagoša Markovića su među prvima pristgili Gordan Kičić i Radmila Živković sa po jednom simboličnom, belom ružom, Vojin Ćetković, Andrija Milošević, Nataša Ninković, Dragan Bjelogrlić sa sinom, Vesna Trivalić, Nebojša Ilić, Svetislav Bule Goncić, Svetozar Cvetković, Ana Bekuta sa unukom, Sloboda Mićalović, Nenad Jezdić, Milena Radulović, Nela Mihajlović, Marko Janketić, Biljana Srbljanović, Jug Radivojević, Petar Strugar, kao i mnogi drugi...

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

sahrana Jagoša Markovića

Opelo je počelo u 14 časova, dok će sahrana biti održana pola sata kasnije u Aleji zaslužnih građana. Komemoracija je bila u11 sati u Narodnom pozorištu u Beogradu, gde se se od njega oprostiti brojni umetnici, ali bivše supruge, Vanju Milačić i Aleksandra Glovacki, kao i ćerke Marija i Teodora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading