Milan MARIĆ potpuno NAG: U seriji "Pad" pokazao čime raspolaže

Autor:

Zabava

23.01.2023

12:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslednji kadrovi druge epizode raspalili maštu publike.

Milan MARIĆ potpuno NAG: U seriji "Pad" pokazao čime raspolaže

Foto: Printskrin/SuperstarTV

Uzbudljiva priča o tragičnom događaju iz devedesetih godina prošlog veka, kada je glumac Žarko Laušević tokom pucnjave u Podgorici ubio dvojicu, a trećeg čoveka ranio, proteklog vikenda stigla je na male ekrane.

Glavnu ulogu u seriji "Pad", rađene po motivima Lauševićeve autobiografske knjige "Godina prođe, dan nikad", glumca Ivana Maslaća dočarao je Milan Marić, koji je raspametio gledaoce vrelim izdanjem. Naime, poslednji kadrovi druge epizode, emitovane u nedelju na Superstaru, prikazuju glumca ko od majke rođenog.

Republika

Foto: Printskrin/SuperstarTV

 

Nakon prikaza nemilog događaja koji se odigrao u podgoričkom lokalu kada je došlo do okršaja Maslaća i njegovog brata s grupom mladića, glavni glumac završava iza rešetaka. Nakon niza saslušanja i samovanja u ćeliji u zatvoru Spuž dolazi i trenutak kada zatvorenik odlazi na kupanje.

U ovom ostvarenju Marić je odlučio da sebe potpuno ogoli, pa je skinuo odeću i potpuno nag se prikazao ispred kamere. Dok voda s tuša prska po njegovim leđima, Marićeva zadnjica je u prvom planu nekoliko sekundi. Dovoljno da gledateljke ostanu bez daha!

Republika

Foto: Printskrin/SuperstarTV

 

- Zanimljivo je igrati glumca. Možda je to bilo olakšavajuće iz tehničkog ugla jer se bavim tim poslom i nisam morao da se raspitujem, kao što bih to radio da sam igrao nekog hirurga. Sve drugo je moralo da bude novo, da probam da napravim drugu ličnost. Zloupotrebljavate sebe, iskustvo, slabosti i igrate se s frustracijama, emocijama i željama. Od toga poput alhemičara pravite neke formule i dajete ih ljudima. A imate fenomenalan štit, koji kaže da to niste vi, već vaš lik. Ova uloga zahtevala je prisutnost - istakao je Marić uoči premijere serije.

Glumac je tada rekao da "Pad" nije rekonstrukcija jednog zločina, već mešavina stvarnosti i fikcije, kao i da je za njega bila olakšavajuća okolnost što u seriji ne igra Lauševića, već "fiktivan lik Ivana Maslaća, koji nema baš toliko veze sa Žarkom".

Poljubac s Anđelom

Već na početku serije jasno je prikazana Maslaćeva afera s Anom, šminkerkom u pozorištu, koju igra Anđela Jovanović. Dok se glumac priprema da izađe na pozorišnu scenu i pokloni se publici, majci, bratu i supruzi Sanji, iza kulisa razmenjuje nežnosti s drugom ženom.

Republika

Foto: Firefly production/Promo

 

Tako je između Marića i Jovanovićeve pao sočan poljubac, koji nagoveštava dalji razvoj događaja. Svoju junakinju mlada glumica opisuje kao "izuzetno lojalnu, strašno postojanu, tu je uz voljenog čoveka, neko ko voli do kraja i ima neke divne osobine".

- Igram drugu ženu Ivana Maslaća, koja je šminkerka. Bojanova indikacija je bila značajna - da je ona sunce njegovog života, svetla tačka u mraku, u kom glavni junak obitava. Neko ko donosi svetlo u taj mrak - rekla je Jovanovićeva.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading