MALI IVAN BIĆE NOVI SLAVKO ŠTIMAC! Znate ga iz filma KRALJ PETAR PRVI, a sada je porastao i zbog njega ćete liti SUZE u filmu "OLUJA"(FOTO)

Autor:

Zabava

17.01.2023

22:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova nada!

MALI IVAN BIĆE NOVI SLAVKO ŠTIMAC! Znate ga iz filma KRALJ PETAR PRVI, a sada je porastao i zbog njega ćete liti SUZE u filmu "OLUJA"(FOTO)

Foto: printscreen

Film "Oluja" Miloša Radunovića o pogromu Srba iz Hrvatske konačno je stigao u domaće bioskope, a pohvale publike i kolega, pored glavnog glumca Jove Maksića, s pravom je dobio i mladi Ivan Vujović. Za njega svi uglas kažu da će biti novi Slavko Štimac.

 Ivanu je ovo drugi ili treći film. Podseća me talentom i emocijom na Slavka Štimca. Trudio sam se da Ivanu pomognem s jezikom. On je talentovano dete i bio sam iznenađen koliko već zna o filmu. Gluma nije solerski posao, već kolektivna igra i pomagali smo jedan drugom - kaže za Kurir Jovo Maksić.

Republika

Foto: Tanjug/J. ILIĆ

Jovo Maksić

 

Ivan, sada tinejdžer, debitovao je još kao dečak u istorijskom spektaklu "Kralj Petar", a pronašao ga je pre nekoliko godina mladi reditelj Petar Ristovski.

- Za Ivana kažu da je novi Slavko Štimac. Starijim glumcima koji su s njim igrali u scenama nije bilo lako. Znali su da ne smeju da kalkulišu i prema njemu su se odnosili kao prema sebi ravnom. On bi ih pojeo u kadru kad ne bi dali svoj maksimum. Dao je neku neiskvarenu emociju celom filmu - govorio je Petar Ristovski za Kurir.

Foto:  

Foto:  

Republika

Foto: Republika.rs

Ivan Vujić

 

Isto misli i otac reditelja Lazar Ristovski:

- Veliki talenat, kao nekada Slavko Štimac.

Republika

Foto: youtube printscreen

Slavko Štimac

 

Ivan je bio deo i serije "Kalkanski krugovi" i pojavljuje se u pet epizoda prve sezone.

Film "Oluja" je drama o ratu, ispričana iz ugla običnog čoveka, koga maestralno glumi Jovo Maksić u ulozi Ilije, čiji je jedini cilj da zaštiti i sačuva svoju porodicu, ognjište i selo u kom je odrastao, sa drugovima koji su mu silom prilika postali saborci, a čije se životne priče prepliću.

U želji da spreči dalje napade na selo, gde je zamalo ostao bez sina Petra, Ilija formira diverzantsku jedinicu s ciljem da uništi neprijateljsko gnezdo odakle se napada selo. U toj bici za opstanak naši junaci vode i svoje lične bitke, a njihove porodice bivaju primorane da napuste svoje domove i potraže spas u nepreglednoj koloni koja kreće ka matici, ka Srbiji.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading