RAZVODE SE MOMČILO OTAŠEVIĆ I JELENA PERČIN! Glumica u emotivnoj ispovesti sve priznala: Glupo je da lažem

Autor:

Zabava

04.01.2023

23:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumački par Momčilo Otašević i Jelena Perčin se razvode, potvrdila je glumica u intervjuu hrvatskim medijima.

RAZVODE SE MOMČILO OTAŠEVIĆ I JELENA PERČIN! Glumica u emotivnoj ispovesti sve priznala: Glupo je da lažem

Foto: instagram.com

Jelena Perčin, Momčilo Otašević

Pre nekoliko meseci, u domaćim medijima su se pojavili navodi da se Momčilo Otašević i Jelena Perčin razvode. Glumac je prošle godine demantovao ove navode zajedničkom slikom na društvenoj mreži Instagram, ali je sada Jelena potvrdila medijima da je braku došao kraj.

- Glupo mi je da lažem. Rastajemo se. Uvek sam se trudila da ne pričam o vlastitoj intimi, nisam pričala ni o venčanju, pa neću ni o raskidu. Svaki raskid je grozan. Grozan događaj i grozno razdoblje. Koncentrisana sam na to da budem maksimalno prisutna i prisebna zbog dece. Od prijatelja sam dobila bezuslovnu podršku. Moj intimni krug je sa mnom celi život i jako se dobro poznajemo i verujemo jedni drugima. Svi su znali da odluku nisam donela slučajno. Ljubav je užasno nepredvidiva. Ono što smatram da ljubav jeste, nisam još doživela. Naime, dok god je ego jači od emocije, mislim da to nije ljubav nego iluzija ljubavi. Niti iz jednog svog odnosa nisam otišla, a da se nisam dala do kraja. Zbog toga je sve i bolnije, ali ne mogu drugačije postupiti. To je lutrija i na njoj sam uglavnom gubila - izjavila je Jelena za Gloriju i dodala kako jedino čega ju je, nakon svega strah, je bolest, te da se "sve ostalo može preživeti".

Republika

Foto: instagram.com

Momčilo Otašević i Jelena Perčin sa decom

Par se upoznao na snimanju serije "Zora dubrovačka" i venčao 2018. godine. 41-godišnjoj glumici ovo je drugi brak, ranije je bila udata za preduzetnika Kristijana Babića, s kojim je dobila 13-godišnju ćerku Lotu, a za Momčila, s kojim je dobila ćerku Mašu (4) i sina Jakšu (2) se udala 2018. godine.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading