RASKOL i SKANDAL porodice Kovač koji je uzdrmao javnost! Kristina se javno ODREKLA sestre, GODINAMA sa porodicom nije govorila, a onda joj je Kornelije sve OPROSTIO!

Autor:

Zabava

13.09.2022

07:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristina i Aleksandra Kovač bile su najveća briga njihovog oca Kornelija.

RASKOL i SKANDAL porodice Kovač koji je uzdrmao javnost! Kristina se javno ODREKLA sestre, GODINAMA sa porodicom nije govorila, a onda joj je Kornelije sve OPROSTIO!

Foto: ATA Images/printscreen/youtube.com

Poznato je da sestre Kovač godinama ne razgovaraju, a 2014. godine je došlo do javnog skandala kada je Kristina Kovač objavila otvoreno pismo koje se ticalo njene sestre Aleksandre Kovač i njenog partnera Romana Goršeka, nakon čega se cela porodica naljutila na nju. 

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Aleksandra i Kristina Kovač

Naime, ona je u pismu navela da ju je Roman javno napao, a da njena sestra nije stala uz nju.

– To što je izrečeno od strane partnera moje rođene sestre bilo je skandalozno i neprijatno za čitanje. Prvi put me je javno pljuvao kada je Nina pevala pesmu “Čaroban” na takmičenju za našeg predstavnika na Evrosongu, a pevala je i Aleksandra svoju numeru “Idemo dalje”. Neću ulaziti u sitne detalje, ali oni koji me znaju svesni su tuge i problema koji su već godinama vezani za moj odnos sa nekada najbližom sestrom na svetu – napisala je Kristina i nastavila:

Republika

Foto: Printscreen/Instagram/aleksandrakovac

Kornelije Kovač sa suprugom i ćerkama Anjom i Aleksandrom

- Koga i kakvog voli, to je njena stvar. Šta će sve za njega da učini, takođe. Ali činjenica da njen životni partner javno pljuje i maže g**nima njenu rođenu sestru spada u njen odnos prema meni. Ja znam da joj se ne sviđam. Ne sviđa joj se što sam rodila dete i zapustila talenat i karijeru. Prvo joj se nije svidelo što sam se udala, a onda što sam se razvela. Što sam se ugojila... Moje dete otkako se rodilo, pet godina skoro da nije imalo tetku, pa je onda šest meseci imalo, pa je, koliko vidim, poslednjih dana skoro nema... - napisala je Kristina tada i zaključila:

Republika

Foto: instagram.com

Kristina Kovač

- Ja sam najbližu sestru izgubila pre 20 godina. Aleksandra je mene izgubila danas.

 

Nakon pisma ni Kornelije nije razgovarao sa Kristinom, a Aleksandra se ubrzo oglasila.

– Moja sestra Kristina i ja smo našu poslovnu saradnju prekinule davne 1998. godine, nakon izdavanja dva K2 albuma u Srbiji, kojom smo postavile nove muzičke standarde u ovoj zemlji. Posle toga naši putevi se razilaze, kako poslovno, tako i privatno. Tokom godina smo se razvijale kao pojedinci koji imaju potpuno različita interesovanja, nazore i ambicije, i retko smo bile u kontaktu, baš iz tih razloga. Moja sestra Kristina vodi svoj život, odrasla je osoba, odgovorna za svoje akcije i reči. Volim je i uvek ću je voleti, ali nas dve odavno ne razmišljamo, živimo i komuniciramo na isti način, i molim medije da to od sada pa nadalje uvaže - rekla je pre mnogo godina Aleksandra Kovač.

Republika

Foto: ATA Images

Kornelije Kovač preminuo

Jednom prilikom je Kornelije istakao da je Kristina sama izabrala put bez porodice:

- Znate, ona je izabrala takav put i ne postoji ništa što bi to moglo da promeni. Nismo u najboljim odnosima! Nije svaka porodica idealna, svuda postoje nesporazumi, tu ja ništa ne mogu da promenim.

Ipak, kompozitor je ćerki oprostio sve, ali nažalost, do pomirenja sestara nije došlo.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
BoZA

04.10.2022 18:51

Nije mi jasno sto se izivljavate na ovim ljudima, niko sem ove Kristine nista ruzno nije uradio ni rekao. Sto mesate Aleksandru i Kornelija dobre i postene ljude u ovo blato. Kristini ocigledno nesto nije dobro i treba joj strucna pomoc.