DANIJELA VRANIĆ SE NE VRAĆA NA SCENU?! Javnost u ŠOKU - najavila veliki povratnički projekat, pa opet NESTALA BEZ TRAGA!

Autor:

Zabava

28.10.2024

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica priznala da uživa u povučenom životu.

DANIJELA VRANIĆ SE NE VRAĆA NA SCENU?! Javnost u ŠOKU - najavila veliki povratnički projekat, pa opet NESTALA BEZ TRAGA!

Foto: printscreen/RTVPink

Danijela Vranić

Pevačica Danijela Vranić, nekadašnja kraljica klubova, danas živi povučeno u svom rodnom gradu Valjevu, nakon što se odvojila od javne scene na kojoj je godinama bila jedna od najpopularnijih ličnosti. Iako je njen povratak na estradu bio najavljen prošle godine, do danas se to nije desilo, ostavljajući mnoge fanove i medije u iščekivanju.

Danijela Vranić rođena je 1975. godine u Šapcu, a svoj muzički put započela je 2001. godine pesmom "Ej, da si moj". Nakon toga, stekla je veliku popularnost nastupajući na Beoviziji 2003. godine sa pesmom "Bogata, poznata", da bi vrhunac njenog uspeha bio 2006. godine kada je izdala album "Da ne vidi ona" za Grand produkciju.

Republika

Foto: youtube.com/CityRecordsOfficial

Danijela Vranić je harala estradom, pa nestala

Brzo je dobila nadimak "kraljica klubova" i nizala je hitove koji su i danas nezaboravni.


Jedan od najznačajnijih momenata u karijeri Danijele Vranić bio je duet sa Acom Lukasom, sa kojim je, takođe, bila u ljubavnoj vezi.

Njihova ljubav je dugo vremena bila glavna tema srpskih medija, a pevač je njihovu ljubav opisao i u svojoj autobiografskoj knjizi.

Pa iskreno, sve je lepo rekao, ali evo vraćam se na scenu da to ispravim. Spremam neke nove projekte kojima ću iznenaditi svoju publiku jer znam da su željni da me čuju i vide, stalno mi pišu poruke i pitaju kada ću se vratiti na scenu. Lukas je uvek bio tu za mene. O njemu mogu da kažem sve najbolje, a sve što je nekada davno bilo, zaista ne bih danas komentarisala. On je moj prijatelj i dragi kolega - prokomentarisala je za Blic to što je pomenuta u Lukasovoj autobiografiji.

Republika

Foto: ATA Images

Danijela Vranić i Aca Lukas su svojevremeno bili u ljubavnoj vezi

Povlačenje sa scene, ali i njen povratak na estradu, bili su predmet mnogih spekulacija.

Danijela je prošle godine najavila svoj povratak, ističući da su je fanovi stalno pitali kada će se vratiti na scenu. Međutim, do danas se to nije desilo, a pevačica je tada otkrila da se umorila od javnog života i da je uživala u povučenom životu daleko od medija.

Takođe je demantovala pisanja o finansijskim problemima i svoje povlačenje objasnila potrebom za odmorom od javnog života.

Iako su se pojavile spekulacije o njenom povratku na scenu, po pričama u estradnim krugovima, nema naznaka da će se nekadašnja "kraljica klubova" uskoro vratiti svojoj publici i medijima. Danijela je najavila da sprema nove projekte kojima će iznenaditi svoju publiku, ali do danas to još uvek nije realizovano.

Dakle, iako su mnogi nestrpljivo iščekivali povratak Danijele Vranić na estradu, trenutno stanje sugeriše da će njen povratak ostati samo u domenu spekulacija.

Ostaje da vidimo da li će se nekadašnja "kraljica klubova" ponovo pojaviti na sceni i obradovati svoje fanove novim projektima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading