DŽEJU PROSLAVILI KRSNU SLAVU NA GROBLJU! Pevačeva devojka se SLOMILA nad spomenikom, RONI SUZE uz žito i sveću (FOTO)

Autor:

Zabava

28.10.2024

18:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tuga ne jenjava!

DŽEJU PROSLAVILI KRSNU SLAVU NA GROBLJU! Pevačeva devojka se SLOMILA nad spomenikom, RONI SUZE uz žito i sveću (FOTO)

Foto: ST/Vladimir Lukić/Nemanja Pancic, Printscreen

Andrijana Tomanić, bivša partnerka i menadžerka pokojne legende narodne muzike, Džeja Ramadanovskog, nastavlja da neguje sećanje na njega i obeležava važne datume iz njihovog zajedničkog života. Ona je, povodom folkerove krsne slave Svete Petke, posetila Džejev grob na Novom groblju i tom prilikom podelila fotografiju sa svojim pratiocima na društvenim mrežama.

Kako se može videti na objavi koju je podelila na dreštvenoj mreži Instagram, Andrijana se u Aleji zaslužnih građana, gde Ramadanovski počiva već nepunih četiri godine, potpuno slomila na njegovom grobu, donevši žito i zapalivši sveću.

Republika

Foto: printscreen/instagram

Andrijana posetila grob Džeja Ramadanovskog

Podsećanja radi, proslavljeni pevač Džej Ramadanovski preminuo je u decembru 2020. godine, a njegova bivša partnerka Andrijana Tomanić, bila je uz folkera ne samo poslovno, gde je organizovala njegove nastupe i gostovanja, već i u privatnim trenucima, pružajući mu podršku. U trenutku njegove smrti, upravo ona ga je pronašla u stanu kada se vratila iz prodavnice.

Bliski prijatelji i Džejeve ćerke svedoče koliko je Andrijana bila posvećena njemu, posebno tokom njegovih zdravstvenih poteškoća. Njih dvoje su se upoznali preko zajedničkih prijatelja pre više od dvadeset godina. Njihova veza nikada nije bila u središtu medijske pažnje, a Andrijana je uvek delovala u njegovu korist, bez želje za ličnom promocijom. Od prvog dana imala je sjajan odnos sa Džejevom porodicom, zbog čega je njena uloga u njegovom životu ostala duboko cenjena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading