OVAKO DANAS IZGLEDA ŠABANOVA CUCA: Posle njegove SMRTI nestala je BEZ TRAGA, a od nedavno je ponovo na STUBU SRAMA (FOTO)

Autor:

Zabava

19.10.2024

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pokazala muža, a svi je osuđuju zbog ogromne razlike u godinama.

OVAKO DANAS IZGLEDA ŠABANOVA CUCA: Posle njegove SMRTI nestala je BEZ TRAGA, a od nedavno je ponovo na STUBU SRAMA (FOTO)

Foto: ST/V. LUKIĆ, e-stock/KOBRA

Pevačica Ivona Negovanović Cuca, koja je ostala upamćena po navodnoj aferi sa pokojnim kraljem narodne muzike Šabanom Šaulićem, retko se pojavljuje u javnosti.

Međutim, nedavno je izazvala burne reakcije na društvenim mrežama objavom videa sa venčanja u Turskoj, na kojem je predstavila svog novog supruga turskog porekla. Ova vest je iznenadila mnoge, posebno zbog razlike u godinama između nje i njenog supruga.

 

 


Inače, Ivona je svojevremeno otkrila da se prijavila za učešće u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda" kako bi se afirmisala i kako bi njena pesma bolje prošla kod publike.

 

 

Međutim, ona je iznenada ispala u drugom krugu takmičenja i to bez ijednog pritisnutog tastera, što je izazvalo mnogo pažnje i komentara javnosti. Ivona je izrazila razočaranje zbog ovog nepravednog ispadanja, ali je istakla da neće odustati od svojih ciljeva.

Ivona je istakla da je u prvom krugu "Zvezda Granda" prošla sa svih pet tastera, pre nego što su mediji počeli da je dovode u vezu sa Šabanom Šaulićem. Ove spekulacije su dodatno privukle pažnju medija i javnosti, stvarajući dodatnu misteriju oko Ivoninog života i karijere.

 

 


Podsetimo, Ivona je poznata po tajnovitom životu i retkim pojavljivanjima u javnosti.

 

 

O njenom privatnom životu se malo zna, a njeno venčanje u Turskoj izazvalo je veliku pažnju medija i javnosti.

Mnogi su bili iznenađeni ovom vešću, posebno zbog činjenice da je Ivona retko viđena u javnosti pre ovog događaja.

Ivona je i dalje tajnovita figura na javnoj sceni, a njen život i karijera i dalje izazivaju interesovanje i pažnju javnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading