SANJA VUČIĆ PREKINULA ĆUTNJU O ODNOSU SA MARIJOM ŠERIFOVIĆ! Otkrivena ŠOK ISTINA nakon žestokih SPEKULACIJA na mrežama (VIDEO)

Autor:

Zabava

17.10.2024

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica priznala da često ulazi u sukobe sa koleginicom, ali da među njima nema zle krvi!

U novom izdanju popularne emisije "Lično sa" na Republika TV-u kod voditelja Predraga Radosavljevića, gostovala je poznata pevačica Sanja Vučić, nekadašnja članica ženske hit-grupe "Hurricane". Na samom početku svoje muzičke karijere važila je za jednog od naših najtalentovanijih izvođača, a uspehe je nastavila da niže i u solo vodama, kako sa svojim pesmama, tako i tuđim, koje potpisuje kao tekstopisac. Poznata po svojoj vrcavosti, Sanja se pred našim objektivom upravo na taj način upisala u leksikon i odgovorila na sva ona svakodnevna pitanja koja najviše zanimaju javnost, a zatim i otkrila nove, šokantne detalje kako iz privatnog, tako i poslovnog života.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Sanja Vučić u emisiji "Lično sa"

Naime, kako je mnogima asocijaja kada se pomenje njeno ime muzičko takmičenje "Pesma Evrovizije", na čijoj se sceni našla čak dva puta, Sanja ističe da postoji velika šansa da na njoj zablista još jednom - treći put. Međutim, ne isključuje mogućnost da će boje naše zemlje braniti i kao autor srpske numere.

- Što se mene tiče za ovu godinu, ne dešava se ništa specijalno. Ne bih se prijavala ove godine za "Pesmu za Evroviziju", ali ne kažem da neću nikada. Volela bih, eto, što da ne, da se još jednom ode na tu "Evroviziju". Ali, volela bih i nekom drugom da napišem pesmu. Imam već jednog izvođača na umu, ali o tom - potom! Neću da kažem o kome se radi - zagonetno otkriva Vučićeva kroz smeh, te dodaje da bi koleginici Milici Pavlović, koja je izrazila želju da nas predstavlja na prestižnom takmičenju, napisala pesmu:

Republika

Foto: instagram.com/senoritamilica

Milica Pavlović želi da predstavlja Srbiju na Evroviziji

- Ima tu dosta imena koji bi iz neke moje perspektive bili pretendenti za tako nešto. Ja bih volela da vidim Milicu Pavlović, pa čak i Teu Tairović, tu je i Jelena Karleuša, naravno... To su prosto osobe koje bi mogle da zavladaju tom scenom i pruže ono što evrovizijskoj publici treba, sigurno. Eto, napisala bih pesmu Milici pesmu za "Evroviziju". Bih, naravno, čućemo se!

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Sanja Vučić u emisiji "Lično sa"

Ipak, jedna osoba je odbila da sarađuje sa njom, ali kako Sanja kaže, to se desilo iz potpuno opravdanih razloga.

- Jednom sam Nataši Bekvalac poslala neku pesmu, rekla mi je da je kul, ali da nije za nju, što je meni skroz okej. Tu pesmu nije niko drugi posle otpevao, jednostavno se izgubila u prostoru i vremenu - priznaje Sanja u emisiji "Lično sa", te se nakratko osvrnula i na navodnu dramu sa Marijom Šerifović, koja ju je, kako su korisnici na društvenim mrežama predstavili, ponizila zbog muzičkog pravca kojim je krenula da se bavi:

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Sanja Vučić otkrila u kakvom je odnosu sa Marijom Šerifović

- Mene Marija potkačila?! Ma, ne! Dobro, Mara i ja konstantno vodimo te borbe... Ona ima svoje viđenje šta je dobro za mene, ja smatram da je to nešto drugo, tako da uglavnom zbog toga ulazimo u klinč. Ali, nikada to nije ništa ozbiljno, naravno da smo uvek dobronamerne jedna prema drugoj. Ništa strašno, nema tu drame.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Sanja Vučić u emisiji "Lično sa"

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading