"Kao da mi je poginuo brat...": Karleuša progovorila o tragično stradalom pevaču, rođen je istog dana kad i njena majka Divna (FOTO)

Autor:

Zabava

16.10.2024

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikada ni za kim nije toliko plakala!

"Kao da mi je poginuo brat...": Karleuša progovorila o tragično stradalom pevaču, rođen je istog dana kad i njena majka Divna (FOTO)

Foto: printscreen/youtube.com/LAZAROV1

Jedna od poznatih ličnosti, koja je danas izrazila svoje sećanje na Tošeta Proeskog, čija godišnjica smrti se obeležava na današnji dan, jeste i Jelena Karleuša.

Ona je podelila njihovu zajedničku fotografiju na svom storiju uz njegovu pesmu "Soba za tugu".

Republika

Foto: printskrin instagram

Jelena Karleuša mnogo žali za Tošetom Proeskim

Jelena je nedavno otkrila da je imala priliku da provodi vreme sa Tošetom dok su oboje boravili u Grčkoj, gde su snimali albume. Ona je tada iznela u javnost zanimljive detalje o njihovim vožnjama do studija i Tošetovom neobičnom talentu da peva celim putem.

Bila sam skoro godinu dana u Grčkoj, snimali smo albume oboje, Toše je imao stan u Glifadi kao i ja. Svaki dan ja ga pokupim kolima u centru Glifade i vozimo se do centra Atine, gde je bio Fivosov studio. Vozili smo se po 45 minuta, ja klinka on klinac, ja sam tada imala 21 godinu, a on mislim 18. Ja tek položila i vozim, pa zamislite kako sam vozila tu "opel korsu", al' sam bila najhrabrija na svetu. On je celim putem pevao, pa onda peva nekoliko sati u studiju, pa i u povratku opet celim putem peva - prisetila se Jelena u Lazarov podkastu tokom nedavne posete Severnoj Makedoniji.

Republika

Foto: printscreen/youtube.com/LAZAROV1

Jelena Karleuša kaže da nikada nije plakala kao kad su joj javili da je Toše poginuo

Jelena je takođe podelila svoju emotivnu reakciju na vest o Tošetovoj tragičnoj pogibiji.

Opisala je kako je osećala kao da joj je poginuo rođeni brat, ističući Tošetovu neobičnu energiju i dobrotu koju je zračio.

Osećala sam se kao da mi je poginuo rođeni brat. On je imao veoma čudnu energiju, vanzemaljsku, on je emitovao takvu energiju, glupo bi bilo da kažem kao svetac, ali jedan mir, jednu dobrotu... Kad znaš da je neko toliko dobar čovek i na sve to on pusti onakav glas - ispričala je Jelena tada.

Inače, Jelenu je o Tošetovoj smrti obavestila pokojna Marina Tucaković, koja je u Grčkoj provela dosta vremana sa njima i znala je da će Karleuši veoma teško pasti ta vest, pa je morala ona da joj je pažljivo saopšti.

Znate, ja nisam otišla na sahranu. Nisam imala snage, a i ne bih mogla da gledam one estradne folirante koji su se bacali po kovčegu zarad nekih poena, a nisu ga ni poznavali. Znate već ko se sve bacao i dramio. Ljudi koji su njega najviše voleli i najbolje poznavali, izuzev njegove porodice, nisu imali snage da dođu. Inače, Toše je rođen na isti dan kada i moja majka Divna, 25. januara. Eto... Neke stvari vam nisam ispričala, neka ostanu tajna - rekla je JK svojevremeno za domaće medije.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Toše Proeski je imao energiju kao da je sa druge planete

Podsetimo, Toše Proeski, koji je tragično stradao u saobraćajnoj nesreći 2007. godine, ostavio je neizbrisiv trag u muzičkoj industriji i ostao simbol muzike koja spaja ljude.

Rođen 25. maja 1981. godine u Prilepu, Toše Proeski započeo je svoju muzičku karijeru veoma mlad, osvajajući publiku svojim jedinstvenim vokalom i emotivnim interpretacijama.

Njegovi hitovi poput "Čuvam te", "Pratim te", "Ledena" i "Još i danas zamiriše trešnja" postali su himne generacija i ostali neizbrisiv deo muzičke baštine Balkana.

Tošetov tragični odlazak ostavio je prazninu u svetu muzike, ali njegovo nasleđe i dalje živi kroz njegovu muziku i sećanja njegovih obožavalaca. Njegova vanzemaljska energija i neizmerna dobrotu ostaju kao trajni simbol njegovog uticaja na ljude i muziku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading