PRETUČENOJ PEVAČICI SE POGORŠALO STANJE! Porodica moli da se zaustavi deljenje UZNEMIRUJUĆEG snimka, deca proživljavaju HOROR!

Autor:

Zabava

14.10.2024

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sestra pretučene Aldine Bajić je očajna.

PRETUČENOJ PEVAČICI SE POGORŠALO STANJE! Porodica moli da se zaustavi deljenje UZNEMIRUJUĆEG snimka, deca proživljavaju HOROR!

Foto: Shutterstock, Facebook

Region je uzdrman nakon što se pojavio video snimak na društvenim mrežama koji prikazuje pevačicu Aldinu Bajić kako trpi nasilje od svog supruga Adisa Cigure. Nakon ovog šokantnog događaja, Adis je uhapšen, a pevačicina sestra je javno apelovala da se video ne deli dalje kako bi se zaštitila Aldina.

Aldinina sestra je izrazila zahvalnost na podršci koju je Aldina dobila od javnosti, ali je istovremeno zamolila ljude da prestanu sa širenjem snimka, naglašavajući da je Aldina ponovo završila u bolnici zbog psihičke torture koju je pretrpela. Kako je objasnila njena sestra, njoj se psihičko stanje pogoršalo i lekari je ne ispuštaju iz vida.

Republika

Foto: Printscreen/Instagram/adisaldinacigura

Aldina Bajić i Adis Cigura

 

-Veliki pozdrav svima. Kao Aldinina sestra želim da vas zamolim da stopirate deljenje snimka, jer Aldina ponovo prolazi kroz psihičku torturu. Želim da se zahvalim na ogromoj podršci koju pružate trenutno, ali bih vas zamolila da prestanete sa širenjem videa zbog moje sestre. Aldina nije psihički dobro, pogotovo nakon što je sve izašlo u javnost. Taman se bila malo oporavila, ponovo je pala, sinoć je završila u bolnici – rekla je pevačicina sestra i dodala:

- Hvala još jednom svima na ogromnoj podršci kao žena ženi, ali vas ponovo molim da ukoliko posedujete snimak isti ne objavljujete, jer Aldini kao jednoj majci i ženi nije potrebno da opet prolazi kroz isto.

U svom obraćanju javnosti, Aldina je otkrila detalje o povredama koje je zadobila nakon nasilja u porodici. Istakla je da nije u stanju da priča, ali je ipak apelovala da se snimak ukloni zbog njenih dece i otkrila da je njeno trenutno stanje veoma loše.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading