SNIMCI ALEKSANDRE BURSAĆ PRE OPERACIJE! Njen suprug zabeležio svaki trenutak, pevačica donela BITNU odluku!

Autor:

Zabava

11.10.2024

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandru Bursać čeka komplikovana operacija, a ovako provodi vreme nakon svadbe.

SNIMCI ALEKSANDRE BURSAĆ PRE OPERACIJE! Njen suprug zabeležio svaki trenutak, pevačica donela BITNU odluku!

Foto: e-stock/Č. VUKOJČIĆ

Aleksandra Bursać nedavno je izgovorila sudbonosno "da" svom izabraniku, pevaču Stevanu Sekuliću, a samo što su uplovili u bračne vode, odlučili su da spakuju kofere i upute se na romantično putovanje. Iako mnogi novopečeni parovi nakon venčanja odlaze na egzotične destinacije poput Maldiva, Balija ili Dominikane, ovaj par je rešio da poseti sasvim drugačiju destinaciju - "večni grad" Rim.

Prva destinacija njihovog putovanja bio je ozbiljan obilazak Vatikana, a nakon toga su otišli na brzu hranu i zalogaj s nogu. Uz dobro raspoloženje, Aleksandra se oprobala kao pravi majstor za društvene mreže i uz Stevanovu pomoć započela snimanje videa za iste. Snimci prikazuju Aleksandru kako u ruci drži tanjir isečene pice, snimajući ljude na ulici u blizini, dok je Stevan, inspirisan neočekivanim kadrom, sa šalom prokomentarisao:

- Šta ti je influenser. Postala je influenser pod stare dane – rekao je Stevan, a Aleksandra je objasnila zbog čega baš sada to radi.

- Samo za ono što valja, a nadam se da valja – otkrila je Aleksandra koja je snimala rils ispred jedne poprilično popularne picerije u Rimu.

Podsetimo, Aleksandra je otkrila da nije osećala tremu na dan svadbe, ali da su dani pred venčanje bili ispunjeni uzbuđenjem. Ipak, situacija se uozbiljila kada je priznala da je nakon venčanja planirala i operaciju koju vuče već deset godina zbog zdravstvenog problema, a koja je zakazana za novembar. Ona je priznala da se plaši smrti zbog operacije, ali suprug joj je najveća podrška u ovim trenucima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading