KARLEUŠA OTKRILA NEPOZNATE DETALJE O AFERI BAKE PRASETA I LEPE LUKIĆ! Pevačicu će ovo totalno razbesneti!

Autor:

Zabava

09.10.2024

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Karleuša je razvezala jezik nakon najavljene tužbe od strane Lepe Lukić.

KARLEUŠA OTKRILA NEPOZNATE DETALJE O AFERI BAKE PRASETA I LEPE LUKIĆ! Pevačicu će ovo totalno razbesneti!

Foto: Ata Images/printskrin

Pop diva Jelena Karleuša nedavno je izazvala veliku pažnju javnosti svojom izjavom uživo na društvenoj mreži, navodeći da je folk legenda Lepa Lukić imala intimne odnose sa jutjuberom Bakom Prasetom. Međutim, nakon ovog skandala, Karleuša se oglasila i demantovala svoje prethodne reči, ističući da je sve bila šala te da voli i poštuje Lepu Lukić.

Lepa Lukić nije ostala ravnodušna na ovakve navode i najavila je tužbu protiv Jelene Karleuše zbog klevete. Izjavila je da je u svojoj dugoj karijeri uvek ostala pošteđena skandala i da ne želi da joj se ime povlači kroz bljuvotine.

Republika

Foto: Youtube.com/Baka Prase

Jelena Karleuša i Baka Prase

 

- Ma šta me briga za to, neću da pričam, mnogo znam šta ona trabunja, otkud znam ko je bio kod mene. Boli me d*pe! Ne znam o kome priča! Šta ja znam ko sedi okolo, nemam pojma to. Boli me dupe, šta ja imam od toga šta je, je l' treba da se svađam sa njom, preskočite to! Je l' treba ja da to komentarišem sada? Nisam ja u tom svetu! Samo sada treba da se nerviram! šta ja treba da kažem sada? Ja nju nisam videla na televiziji 3 godina, a nisam je ni srela. Baš me briga šta ona ima da kaže! Ceca je pametna, šta god da se piše, ona ne komentariše ništa. Ja poštujem svakoga ko peva, ja niakda ne bih rekla za kolegu nešto loše! Sramota je što priča, ako hoće da bude u žiži interesovanja - poručila je Lepa Lukić za Republiku, te dodala da će tužiti Karleušu.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, Instagram.com

Lepa Lukić i Baka Prase

 

- Lepa, molim te, ja sam se zezala. Volim te, obožavam, te. Još sa tobom da idem na sud, samo sa tobom od pevačica nisam bila na sudu. Šalila sam se - istakla je JK u potkastu kod makedonskog jutjubera Stefana Lazarova, pa dodala:

- Ona se naljutila. Lepa, ja sam samo rekla da si videla Baku Praseta i da si čula svašta za njega. Mislim da nema pojma šta sam ja rekla, nego da su joj novinari preneli neku glupost - rekla je Jelena.

- Ako pogleda, shvatiće o čemu se radi. Obožavam te, Lepa, veliki pozdrav za tebe - završila je Karleuša na ovu temu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading