MARIJI ŠERIFOVIĆ ZBOG OVOG PRETI MILIONSKA KAZNA: Već se o tome uveliko spekuliše u javnosti, a samo ona SNOSI POSLEDICE!

Autor:

Zabava

09.10.2024

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica je potpisala ugovor o tajnosti.

MARIJI ŠERIFOVIĆ ZBOG OVOG PRETI MILIONSKA KAZNA: Već se o tome uveliko spekuliše u javnosti, a samo ona SNOSI POSLEDICE!

Foto: instagram.com/serifovic

Poznata srpska pevačica Marija Šerifović krajem prošle godine postala je majka sina kome je dala ime Mario, a ova vest je izazvala veliku pažnju javnosti.

Ono što je posebno intrigiralo javnost jeste činjenica da je sin Marije Šerifović rođen u Americi, uz pomoć surogat majke.


Surogat majčinstvo je tema koja je relativno slabo poznata na našim prostorima, te je Marija jednom prilikom odlučila da progovori o ovoj temi.

Istakla je da je odluka o surogat majčinstvu doneta nakon nekoliko neuspelih pokušaja, te da je sledila savete stručnjaka u SAD.

Republika

Foto: PrintscreenInstagram/Marija Serifovic

Pevačica Marija Šerifović uživa u majčinstvu

Takođe, istakla je i da procedura surogat majčinstva zahteva mnogo truda i dokumentacije, te da je surogat majka imala svakodnevnu negu i podršku.

Marija Šerifović je takođe priznala da nikada neće otkriti identitet oca svog deteta i da je to strogo čuvana tajna zbog potpisanih ugovora. Istakla je da bi otkrivanje identiteta oca moglo da izazove ozbiljne posledice po nju, te da je ova tema za nju veoma osetljiva.
 

To su stvari o kojima ne mogu i ne smem da govorim, zbog svih ugovora potpisanih, jer se nikad ne zna da li će ovo nekada neko da prevede, a onda da me tuži za deset miliona dolara, a možda je i više. Strašan je dasa, evropejac - rekla je ona.

 

 

Međutim, već mesecima se spekuliše da je reč o poznatom holivudskom glumcu koji vuče poreklo iz Evrope, kako je preneo "Scandal". Ipak, pošto se podaci u banci sperme čuvaju u strogoj tajnosti, niko sa sigurnošću ne može da tvrdi o kome se radi.

Ova tema izazvala je brojne reakcije javnosti, a Marija je istakla da joj smeta što se o surogat majčinstvu na Balkanu često govori sa predrasudama i neznanjem o samoj proceduri. Istakla je da se radi o složenoj proceduri koja zahteva mnogo truda i pažnje, te da je važno da se o ovoj temi govori sa više razumevanja.

Marija Šerifović je odlučna u stavu da će zaštititi integritet svog deteta i da će nastaviti da ga odgaja sa ljubavlju i pažnjom, bez obzira na sve predrasude i komentare javnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:


Komentari (0)

Loading