HOSPITALIZOVANA MAJKA SLOBE RADANOVIĆA: Sanitetom je odvezli iz porodičnog doma, otkriveno u kakvom je stanju! (FOTO)

Autor:

Zabava

08.10.2024

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka Slobe Radanović završila u sanitetu!

HOSPITALIZOVANA MAJKA SLOBE RADANOVIĆA: Sanitetom je odvezli iz porodičnog doma, otkriveno u kakvom je stanju! (FOTO)

Foto: Printskrin/RTV PINK

Na društvenim mrežama nedavno se pojavio snimak koji je mnoge zabrinuo - Jelena Radanović, supruga poznatog pevača Slobe Radanovića, objavila je na Instagram storiju video u kojem njen brat medicinski radnik stavlja Slobinu majku, Draginju Radanović, u ambulantna kola dok leži na nosilima. Ovaj prizor izazvao je brojne reakcije među fanovima i javnošću, s obzirom na to da je Draginja veoma omiljena među Slobinim pratiocima na društvenim mrežama.

Nakon što su mnogi izrazili zabrinutost zbog stanja Draginje Radanović, Jelena je odlučila da javno otkrije da je sve u redu. U svojoj objavi na Instagramu, Jelena je istakla da se Draginja oseća dobro i da je sve u najboljem redu, te je zamolila fanove da ne brinu previše.


Osim toga, Jelena nije propustila priliku da izrazi zahvalnost svom bratu i ostalim medicinskim radnicima koji se brinu o Draginjinom zdravlju. Takođe, istakla je važnost podrške porodici u teškim trenucima, te je pozvala sve svoje pratioce da budu solidarni i podrška svojim najbližima u svakoj situaciji.

Iako je situacija izazvala uznemirenost među fanovima, Jelena je još jednom potvrdila da je porodična sreća i zdravlje najvažniji prioritet za nju i njenog supruga. Njihova otvorenost i transparentnost prema javnosti samo su dodatno ojačali odnos sa njihovim pratiocima.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading