ŠTA SE DESILO SA RASTOM?! Reper uhvaćen u NEPREPOZNATLJIVOM izdanju, svi su se okretali u ŠOKU za njim! (VIDEO)

Autor:

Zabava

06.10.2024

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stefan Đurić Rasta kakvog do sada niste videli!

ŠTA SE DESILO SA RASTOM?! Reper uhvaćen u NEPREPOZNATLJIVOM izdanju, svi su se okretali u ŠOKU za njim! (VIDEO)

Foto: E-Stock/Rajko Ristić

Jedna od najvećih promena u životu popularnog repera Stefana Đurića, poznatijeg kao Rasta, jeste drastični gubitak težine od čak 20 kilograma. Sa prethodnih 95 kilograma, uspeo je da dođe do neverovatnih 75 kilograma, a ključnu ulogu u ovom procesu imala je promena njegovih prehrambenih navika. Rasta je otkrio da je ranije, kad god bi mu bilo dosadno, posezao za hranom, ali da je sada uspeo da preusmeri svoju pažnju na zdraviju ishranu.

 


Pored promene ishrane, Rasta je istakao da je veoma važno da ne jede posle sedam sati uveče, kao i da se trudi da vežba redovno kako bi održao svoju formu. Ova nova disciplina u ishrani i fizičkoj aktivnosti doprinela je značajnom gubitku težine i poboljšanju njegovog opšteg zdravstvenog stanja.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Republika (@republika.rs)

 


Uz promene u ishrani, Rasta je otkrio da uživa u kuvanju i da je postao veoma vešt u pripremanju raznovrsnih jela. Njegova ljubav prema kuvanju dovela ga je do toga da se trudi da se hrani kvalitetno čak i tokom turneja, kada je ishrana često izazovna. Otkrio je da voli da sprema različite specijalitete, poput hobotnice na nekoliko načina, što dodatno ukazuje na njegovu posvećenost zdravom načinu života.

Stefan Đurić Rasta je svojom transformacijom ishrane i gubitkom težine postao inspiracija mnogima, ističući važnost zdravih životnih navika i redovne fizičke aktivnosti. Ova njegova priča pokazuje koliko je moguće ostvariti značajne promene kroz posvećenost i upornost.

 

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading