PEVAČICA GA OSTAVILA, A BIVŠA MU RODILA DETE: Petar Strugar objavio PRVI PUT fotku sa naslednikom!

Autor:

Zabava

05.10.2024

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac Petar Strugar sve obradovao!

PEVAČICA GA OSTAVILA, A BIVŠA MU RODILA DETE: Petar Strugar objavio PRVI PUT fotku sa naslednikom!

Foto: ATAImages

Petar Strugar

Glumac Petar Strugar, poznat po svojim ulogama u brojnim domaćim filmovima i serijama, takođe je poznat i po svom bogatom porodičnom životu. Sa bivšom partnerkom Ivanom Nikolić, Petar ima sina Zarija, dok je sa tadašnjom devojkom Oljom dobio sina sa neobičnim imenom - Ivo. Uprkos raskidima emotivnih veza, glumac često provodi vreme sa svojim naslednicima, pokazujući duboku predanost ulozi oca.

Republika

Foto: Instagram.com

Petar Strugar objavio sliku sa sinom

 


Iako nije u kontaktu sa majkama svoje dece, Petar Strugar redovno viđa svoje sinove i trudi se da izgradi snažnu emotivnu vezu sa njima. Nedavno je odlučio da podeli intimni trenutak sa svojim pratiocima na društvenim mrežama, objavljujući fotografiju na kojoj se vidi kako provodi vreme sa Zarijem i Ivom u porodičnom domu, držeći ih obojicu u krilu.

Petar Strugar je oduvek isticao važnost porodice i očinstva. Izjavio je da mu je oduvek bilo važno da postane otac i da je porodica za njega jedna od najvažnijih stvari u životu. Takođe, otkrio je da bi voleo da ima petoro ili čak šestoro dece, izražavajući svoju veliku ljubav prema roditeljstvu.

Petar Strugar, osim što je uspešan glumac, pokazuje duboku predanost ulozi oca i ljubav prema svojoj deci. Njegova otvorenost o očinstvu i želja za velikom porodicom pokazuju da je porodični čovek, čija ljubav prema deci prevazilazi sve druge izazove života.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading