POPLAVE U BOSNI ZADESILE SAŠU MATIĆA: Otkriveno ša se dešava sa pevačem, HITNO izdato zvanično saopštenje!

Autor:

Zabava

04.10.2024

15:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saša Matić u jeku poplave koje su zadesile Bosnu, morao da se oglasi!

POPLAVE U BOSNI ZADESILE SAŠU MATIĆA: Otkriveno ša se dešava sa pevačem, HITNO izdato zvanično saopštenje!

Foto: ST/B. Jovanović

Saša Matić

Saša Matić, popularni pevač narodne muzike, trebao je večeras da nastupa na koncertu u Banja Luci, ali je zbog obilnih poplava koje su pogodile Bosnu i Hercegovinu odlučeno da se koncert otkaže. Novonastala tragična situacija, posebno na području Jablanice, navela je tim Saše Matića da donese ovu odluku, u skladu sa aktuelnom situacijom u zemlji.

Pevač Saša Matić nije ostao ravnodušan na novonastalu situaciju u Bosni i Hercegovini, te je odlučio da otkazivanjem koncerta izrazi saučešće i solidarnost sa svim građanima koji su pogođeni poplavama. Ova reakcija pokazuje odgovornost i empatiju javnih ličnosti prema teškim okolnostima sa kojima se suočava njihova zajednica.

Foto: Dušan Petrović

Saša Matić

 

- Zbog novonastale tragične situacije u Bosni i Hercegovini, na području Jablanice, otkazujemo večerašnji koncert u Banja Luci na gradskom Trgu, saopšteno je iz tima Saše Matića za Blic. 


Obilne poplave koje su pogodile Bosnu i Hercegovinu izazvale su velike probleme i strah od mogućih žrtava. Stanovništvo je suočeno sa materijalnom štetom, a lokalne vlasti i službe za vanredne situacije angažovane su na pružanju pomoći i zaštiti ugroženih područja.

Otkazivanje koncerta Saše Matića predstavlja primer odgovornog ponašanja javnih ličnosti u vanrednim situacijama. Njegova odluka da stane uz građane pogođene poplavama šalje snažnu poruku podrške i solidarnosti, ističući važnost zajedničkog suočavanja sa izazovima i pružanja pomoći onima kojima je to najpotrebnije.

Foto: ST/Nemanja Pančić

Saša Matić koncert

 


Ovaj događaj jasno ističe važnost podrške i solidarnosti među ljudima u teškim vremenima. Otkazivanje koncerta Saše Matića nije samo formalnost, već simbolični gest koji podstiče zajedništvo i brigu o zajednici u trenucima kada je to najpotrebnije.

U vreme kada je potrebno da se svi udruže kako bi se prevazišle posledice poplava, gestovi solidarnosti poput ovog pružaju nadu i podstiču pozitivne reakcije širom društva.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading