"I TREBA DA ME SE BOJE": Desingerica POBESNEO, hitno NAPUŠTA Srbiju!

Autor:

Zabava

04.10.2024

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kontroverzni reper ne prestaje da šokira!

"I TREBA DA ME SE BOJE": Desingerica POBESNEO, hitno NAPUŠTA Srbiju!

Foto: Republika.rs, Shutterstock

Reper Dragomir Despić, poznatiji kao Desingerica, prekjuče, 2. oktobra, u popodnevnim časovima učestvovao je u tuči sa nekoliko osoba. Na snimku incidenta koji je isplivao u javnost, vidi se stariji čovek, identifikovan kao D. R. koji je, prema njegovim rečima, napadnut od strane repera. On je nakon incidenta saslušan, a u izjavi za policiju je ispričao da je kosio travu ispred svog dvorišta kada je Desingerica projurio automobilom. 

Nakon što se D. R. pobunio zbog brzine, reper je navodno stao, izašao iz automobila i počeo da mu preti, nakon čega je fizički nasrnuo na njega. Ubrzo su priskočili komšija i sin D. R., na koje je reper takođe nasrnuo. Policija je pozvana nakon ovog incidenta, a situacija se dalje istražuje.

Komšija pretučenog starca otkrio je da ima snimak, a Desingerica se ponovo oglasio. 

- Zašto ne puste snimak s nadzornih kamera ako ga imaju?! Ne mogu sa lažovima i seljanima da se "mačujem". Kada bih to radio, gde bi mi bio kraj? Nema tu mnogo filozofije, oni su sve prijavili policiji, tako da ću sve pokazati kada slučaj bude završen. Mogu oni da lažu i pričaju šta god hoće - ističe Dragomir, a na konstataciju da snimak incidenta nisu pustili u javnost jer ga se plaše, Despić poručuje:

- I treba da me se boje! - poručio je reper za "Informer", dok je potvrdio i da napušta našu zemlju:

- Odmor je gotov kao što vidite po portalima (smeh). Od subote kreće Desingerica da ga krvari ponovo na bini. Od subote Salzburgu. Desingerica najveća firmetina i žurketina. Vidimo se u subotu, kreće kardio ponovo - najavio je reper na svom Instagram profilu.

Republika

Foto: ST/Tamara Plavšić

Desingerica se ponovo oglasio nakon skandala

Podsetimo, očevici incidenta u kojem je učestovao Dragomir Despić Desingerica za medije su istakli da je za isti odgovoran isključivo on, te da ga je supruga dodatno huškala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading