ŠTA SE DOGODILO MILANU STANKOVIĆU?! Procurila fotografija pevača iz kreveta, POKAZAO OTEKLE DELOVE TELA! (FOTO)

Autor:

Zabava

28.09.2024

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snimak zabrinuo javnost!

ŠTA SE DOGODILO MILANU STANKOVIĆU?! Procurila fotografija pevača iz kreveta, POKAZAO OTEKLE DELOVE TELA! (FOTO)

Foto: instagram.com

Milan Stanković

Poslednjih godina Milan Stanković privlači pažnju javnosti svojim skromnim prisustvom na društvenim mrežama i izuzetnoj posvećenosti veri. Njegova odluka da se posveti Bogu i češće posećuje manastire izazvala je brojne spekulacije o mogućem zamonašenju, iako se to do sada nije dogodilo.

Foto: instagram.com/printscreen

Jedna od retkih objava Milana Stankovića na mrežama

Stanković oduševljen skupocenim parfemom

Nedavno se Stanković oglasio iz svog doma, otkrivajući poklon koji je dobio od osobe po imenu Jeca. Snimak je prikazao trenutak otvaranja poklona - skupocenog parfema čija je cena oko 200 evra, dok je zatim demonstrirao svoju reakciju prilikom isprobavanja istog. Stanković je očigledno bio oduševljen gestom i parfemom koji je dobio, što je izazvalo brojne reakcije među njegovim pratiocima.

Foto: instagram.com/milanstankovic

Stori Milana Stankovića

Ono na šta su svi obratili posebnu pažnju su pecvačeve šake, koje svima deluju mnogo krupnije u odnosu na ono na šta smo navikli, te su se javile spekulacije da se pevač ugojio ili da se skriva zbog neke bolesti koja mu zadržava vodu, međutim, za sada nema zvančne potvrde ovih navoda.

Iako pevač nije aktivan na muzičkoj sceni, njegove pojave na društvenim mrežama i dalje su predmet interesovanja javnosti. Njegova posvećenost veri i skromnost čine svaku njegovu objavu zanimljivom i intrigantnom za mnoge, a u ovom svetovnom duhu smo odavno prestali da ga viđamo, stoga je ovakva objava bila pravo osveženje za čitavu javnost.

Spekulacije i reakcije javnosti

Ova objava je još jednom pokazala da iako se povukao sa javne scene, Milan Stanković i dalje uspeva da privuče pažnju javnosti. Brojne spekulacije o njegovom životu i dalje su prisutne, a svaka njegova objava izaziva lavinu komentara i reakcija među pratiocima.

Njegova posvećenost veri i skromnost su postale njegov zaštitni znak, a gestovi poput ovog poklona samo dodatno potvrđuju njegovu autentičnost i skromnost koja ga izdvaja od drugih javnih ličnosti. Milan Stanković i dalje intrigira javnost, iako je njegov životni put krenuo u sasvim drugačijem smeru od onog na koji su ga navikli njegovi fanovi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading