DEČKO SNEŽANE ĐURIŠIĆ UPAO U STUDIO I PREKINUO EMISIJU! Voditeljka hitno reagovala, kamere sve zabeležile!

Autor:

Zabava

28.09.2024

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snežana Đurišić je ugledala svog partnera i zanemela od šoka!

DEČKO SNEŽANE ĐURIŠIĆ UPAO U STUDIO I PREKINUO EMISIJU! Voditeljka hitno reagovala, kamere sve zabeležile!

Foto: printscreen/Magazin In

Voditeljka Sanja Marinković je priredila specijalno iznenađenje za pevačicu Snežanu Đurišić, dovodeći u  "Magazin In" njenog momka Vanju. Kada je ugledala Vanju, Snežana je ostala bez reči, a njen izraz lica govorio je više od reči.

Snežana je bila potpuno iznenađena kada je ugledala Vanju u studiju, s obzirom na to da je očekivala da je on u Novom Sadu. Njihov susret izazvao je burne reakcije i emotivne trenutke, ostavljajući gledaoce u neverici.

Voditeljka Sanja Marinković nije krila oduševljenje zbog reakcije Snežane na iznenađenje. Uz šalu na račun Vanje, Sanja je istakla koliko je pevačica bila iznenađena i obradovala se zajedničkom trenutku.

 

Emocije su preplavile studio kada su se Snežana i Vanja sreli. Njihov spontani i iskreni susret bio je nešto što je dirnulo mnoge, a Snežanina izjava da je Vanja "opasan frajer" nasmejala je sve prisutne. Snežana je, kroz šalu, uputila opomenu Sanji da bude oprezna s takvim frajerima, što je dodatno začinilo atmosferu u studiju. Oni su se odmah zagrlili, a Vanjeje zauzeo mesto pored Snežane, pa su zatim porazgovarali sa voditeljkom i otkrili detalje odnosa.

- Pa, zar nisi u Novom Sadu? - šokirala se Snežana kada je ugledala Vanju.

- Moram da kažem da si opasan frajer - rekla je Sanja.

- Budi oprezna, Sanja, s tim frajerima - rekla je Snežana Đurišić i nasmejala sve goste.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading