"BORO, VREDELO JE!" Marija Šerifović slomljena bolom, POSLALA EMOTIVNU PORUKU preminulom kolegi!

Autor:

Zabava

05.09.2024

10:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica nikad emotivnija uputila poslednju poruku dragom Čorbi!

"BORO, VREDELO JE!" Marija Šerifović slomljena bolom, POSLALA EMOTIVNU PORUKU preminulom kolegi!

Foto: e-stock

Danas je čitavu javnost potresla tužna vest o smrti legendarnog rokera Bore Đorđevića u 72. godini u bolnici u Ljubljani, gde se poslednjih dana borio za život. Mnoge javne ličnosti su se oprostile od njega, a među njima je i pevačica Marija Šerifović, koja je istakla da je "vredelo" i poslala emotivnu poruku uz Borinu fotografiju.

 - Boro, počivajte u miru. Vredelo je! - napisala je Šerifovićeva uz emodži bele ptice i Borinu fotografiju. 

Foto: instagram.com/serifovic

Stori Marije Šerifović

Oproštaj mnogih javnih ličnosti

Oprostivši se od Bore, pevačica Marija Šerifović je istakla njegov značaj i ostavila emotivnu poruku, simbolično koristeći emotikon bele ptice kao znak mira i slobode. Njegova smrt je izazvala veliku pažnju javnosti, a mnoge javne ličnosti su se oglasile kako bi izrazile saučešće i poštovanje prema legendarnom muzičaru.

Poslednji ispraćaj u Čačku

Bora Đorđević će biti sahranjen u Čačku, gradu koji je bio njegova želja za večni počinak. Sahrana će se održati na Gradskom groblju u subotu, 7. septembra, dok će dan pre toga biti održana komemoracija u Domu kulture. Takođe, grad Čačak će proglasiti petak za Dan žalosti u znak poštovanja prema legendi rok muzike.

Odlazak Borina obeležiće veliki broj njegovih obožavalaca i poštovaoca širom regiona, a njegovo nasleđe će ostati neizbrisivo u istoriji muzike na prostorima bivše Jugoslavije. Bora Đorđević je ostavio neizbrisiv trag u muzičkoj industriji, a njegova dela će zauvek živeti kroz njegovu muziku.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading