JOVANA JEREMIĆ OTVORILA DUŠU, PA PRVI PUT OTKRILA: Ovo je Milica Mitrović uradila za voditeljku! (VIDEO)

Autor:

Zabava

03.09.2024

17:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Jovana Jeremic otkrila taktiku kojom se vodila

Direktor Pink Media Grupe Željko Mitrović okupio je sedmu silu povodom 30. godina postojanja ružičaste televizije, a među tv licima ove medijske kuće prisutna je bila i Jovana Jeremić koja je otkrila detalje o svom odnosu sa čelnicima.

Foto: ST/D. KADIĆ

Jovana sa koleginicama sa Pinka

 

Naime Jovana je progovorila i o novinama koje će gledaoci moći gledati u Jutarnjem prigramu koji ona radi

 

- Ja sam već unela novine u jutarnji, to su dve stvari krucijalne prva je interakcija sa publikom biće otvoreni studio, gde gledaoci mogu da se jave daju svoje mišljenje i upute pitanje gostima. Cilj je da mi se gosti ne opuste, da vide kako je meni kad sam nekad nervozna, neće znati šta će da ih snađe - rekla je Jovana, koja se obradovala novim vestima koje je Željko objavio, a tiču se zaposlenih na Pinku

Foto: ST/D. KADIĆ

Jovana Jeremić

 

Među prvima sam se obradovala željkovom povećanju plata koje je na presu najavio od 1. oktobra. Rekao je da će biti iznad naših očekivanja, pa se zato radujem tome,a  i radilo nisam isla ni na odmor, zasluzila sam zaista - rekla je Jeremićeva. 

Voditeljka je otkrila kakav odnos ima sa čelnicima Pinka, te kako se priprema za odlazak u Ameriku 
 
- Moja očekivanja su uvek visoka zna to Željko, mi imamo super komunikaciju. ja svoje poslodavce izuzetno poštujem, ja ih mnogo volim i cenim, znači poslovno prijateljstvo. Ne mogu da ih odvojim, jedno bez drugog ne moze, glavni nacin kako sam ja uspela jeste taj da, znate kako se dolazi do kralja, tako što prvo osvojite kraljicu, tako sam ja prvo osvojila kraljicu, pa kralja, sve sam vam rekla - rekla je Jovana, pa dodala:

- Pripremam se uveliko za Ameriku, učim jezik, pripremam pitanja, lobi radi u svakom smislu sa tamo određenim ljudima, to neće biti klasično izveštavanje. J a tamo idem sa razlogom, da ostavim traga, da bih se ponovo vratila, da se infiltriram tamo, da predstavim sebe kao fatalanu ženi i novinarku zbog koje će se mnogi tresti. Sigurno će se desiti intervjui sa Trampom, što da ne, ali isto tako što da ne uradim intervju sa Orbanom, sa Kamalom Haris, Putinom, svi će oni doći na red. Što vreme odmiče više ide meni u korist. 

Sa Jovanom je sve vreme bila njena ćerka Lea koja joj u poslednje vreme pravi društvo i na snimanjima

- Moja Lea je bila sa mnom na snimanjima, bila je stjuardesa, zaradila prvu dnevnicu, sad uči i engleski jezik. Ona je moja ćerka, nosi moj krst. Najviše joj se sviđa Draganov poklon, narukvica i sto za šminkanje - rekla je Jovana

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading