BEJBI LAZANJI DEVOJKA OVO URADILA USRED BAZENA! Par napravio haos, a sve na kraju završilo na društvenim mrežama! (VIDEO)

Autor:

Zabava

09.08.2024

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Inače, Elizabeta Ružić, izuzetno talentovana mlada umetnica koja se bavi video produkcijom i umetničkom fotografijom režirala je muzički video za pesmu "Rim Tim Tagi Dim".

BEJBI LAZANJI DEVOJKA OVO URADILA USRED BAZENA! Par napravio haos, a sve na kraju završilo na društvenim mrežama! (VIDEO)

Foto: Credit: Jessica Gow/TT / AFP / Profimedia

Nakon zabavnog dana na plaži Marko Purišić, hrvatski predstavnik na ovogodišnjoj Evroviziji, i njegova verenica Elizabeta Ružić odlučili su da se opuste pored bazena, pa su atmosferu podelili i na društvenim mrežama. 

Marko, široko prepoznatljiv po svom umetničkom imenu Bejbi Lazanja, trenutno uzima predah u Istri pre svog velikog koncerta na Zadarskom Forumu koji je samo deo njegove obimne turneje. Sa preko 400.000 pratilaca na društvenim mrežama, ovaj 29-godišnji muzičar često komunicira sa svojim fanovima putem različitih platformi.

 

 

U jednom zabavnom Instagram postu, Marko, plutajući u bazenu u naručju svoje voljene, humoristički je opisao trenutak rečima koje su mnoge nasmejale.

Foto: Credit: Jessica Gow/TT / AFP / Profimedia

Bejbi Lazanja

 

 - Kada se ceo dan ponašaš kao veliki dečko, a sada si spreman da budeš mali bebac. Prikazala je svoje pravo lice u poslednjoj sekundi videa," aludirajući na šaljiv trenutak kada Elizabeta pravi se da ga ujeda.

Inače, Elizabeta Ružić, izuzetno talentovana mlada umetnica koja se bavi video produkcijom i umetničkom fotografijom režirala je muzički video za pesmu "Rim Tim Tagi Dim," koji je dostigao vrhove top lista kao jedan od najgledanijih muzičkih video spotova u Hrvatskoj i regionu. Njihova ljubavna priča, koja je počela pre više od tri godine na Instagramu,primer je mnogima za to šta sve parovi mogu da postignu, samo ako su spremni na kompromis. 
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading