Slaviti "Oluju" nije moje pravo kao Hrvata, već OBAVEZA! Najsramnija izjava Željka Bebeka, do ZABRANE njegovog koncerta u Beogradu mora doći!

Autor:

Zabava

07.08.2024

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Željko Bebek je 2012. nastupio na proslavi "Oluje", kao gost na koncertu Marka Perkovića Tompsona, prilikom čega je javno izneo svoj stav

Slaviti "Oluju" nije moje pravo kao Hrvata, već OBAVEZA! Najsramnija izjava Željka Bebeka, do ZABRANE njegovog koncerta u Beogradu mora doći!

Foto: www.profimedia.rs, e-stock, Pixabay, Printscreen

Pevač Željko Bebek načinio je sraman potez kada je održao koncert u Ličkom Osiku, na proslavi "Oluje", na dan kada je došlo do etničkog čišćenja Srba. Zbog ovog šokantnog poteza, naišao je na veliki broj osuda širom Srbije, ali i od velikog broja kolega s javne scene. Portal Srpskog telegrafa, Republika je prvi pozvao da se Hrvatu usled ovog katastrofalnog poteza zabrani koncert koji je najavljen u Beogradu za 15. novembar jer ovo nije prvi put da Željko nastupa na ovom događaju.

Foto: www.profimedia.rs

Marko Perković Tompson

To je bio slučaj i 2012, a o njegovom sramnom komentaru se sada ponovo govori.

Foto: E-stock, Tanjug, Profimedia

 

Naime, Bebek je 2012. nastupio na proslavi "Oluje", kao gost na koncertu Marka Perkovića Tompsona. Tompson je poznat po svojim izrazitim nacionalističkim stavovima.

Na pitanje novinara šta za njega znači "Oluja", Željko je tada slikovito izjavio sledeće:

- To je najveći događaj koji se dogodio u hrvatskoj istoriji! "Oluja" je bila potpis na sve što je učinjeno za osamostaljenje i uspostavljanje nezavisne hrvatske države. "Oluja" je akcija s kojom smo napokon dobili Hrvatsku, bez obzira na to što nas je svet priznao i pre, još u vreme kada je predsednik Tuđman svojim delovanjem i svojim radom sve to osigurao. Slaviti dan "Oluje" nije samo pravo nego i obaveza svakog Hrvata koji voli svoju domovinu - izjavio je Bebek tada za bosanske medije. Inače, Bebek je sad na svom Instagram profilu pozdravio svoje fanove, te uz čašu vina najavio sporni koncert.

- "Evo nas u Gospiću, dobro smo jeli, malo ćemo da se odmorimo, a večeras u deset sati vidimo se na igralištu Lički Osik. Puno vas voli Bebek"- istakao je na društvenoj mreži Instagram.

Republika

Foto: Instagram.com

 

Podsećamo, nakon što se u javnosti pojavila vest da će Bebek nastupiti u Hrvatskoj, on se oglasio za domaće medije, te otkrio da taj nastup nije ugovoren, ali ni sam nije bio siguran u to što govori.

- Pa ja ne znam još. Nisam siguran. Mislim da neću nastupati. Ne znam stvarno. Nisam ni video da su objavili na Fejsbuku. Ja sam još na odmoru- rekao je pevač, a na pitanje da li će pevati ako ga pozovu, rekao je:

- Pa ne verujem - zaključio je pevač.

BONUS VIDEO:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading