Pravo na odgovor Biljane Vasić

Autor:

Zabava

01.08.2024

08:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Estradna umetnica reagovala na tvrdnje Dragice Zlatić

Pravo na odgovor Biljane Vasić

Foto: Republika

Biljana Vasić, koja je poznata u medijima kao estradna umetnica Biljana Marković, reagovala je na tekst objavljen na našem portalu pod nazivom "OVA PEVAČICA SE BAVI VRADŽBINAMA PO ESTRADI: Sve otkriveno o životu Dragice Zlatić, priznala sve o CRNOJ MAGIJI"

Ona je istakla da je u tekstu iznete neistinite informacije, za koje je gospođa Dragica Zlatić tvrdila da su istinite.

Reakciju i odgovor gospođe Biljane Vasić prenosimo u celosti, na način kako je to regulisano Zakonom:

Na prvu tvrdnju, odnosno uvredu koleginice Dragice Zlatić, odgovaram da je nisem, kako je to ona rekla, ćurka i da će zbog toga snositi sve zakonske konsekvence.

Kada je u pifanju druga tvrdnja, da se moja porodica bavi vradžbinama, izjavljujem da je to apsolutna neistina i da je na taj način dotična uvredila ne samo mene, već i članove moje porodice i da će zbog ove tvrdnje istu morati da dokaže na sudu, te da će snositi sve zakonske konsekvence.

U dosadašnjoj karijeri, nikada ni javno, ni privatno, nisam uvredila bilo koju koleginicu ili kolegu, da ni dotičnu, koju sam ukupno svega dva puta srela u životu i sa kojom nikada nisam imala bilo kakav duži kontakt. Zaključujem da dotična na ovaj način, preko mog imena, želi da se promoviše, što joj neće proći nekažnjeno, a sve u skladu sa zakonom.

Podsećamo, Dragica Zlatić je u gostovanju u jednoj emisiji navela sledeće:

"Ima jedna za koju smatram da je najveća ćurka, iskreno da ti kažem čula sam za nju da njeni tamo nešto barataju sa nekom nedozvoljenim nekim radnjama, vradžbinama i koje kakvim pa ne bih baš da mi bode vudu lutkicu. Ja apsolutno nemam ni jednu koleginicu niti kolegu sa kojim ne razgovaram ili sa kojima sam u lošim odnosima. A lepo mišljenje uopšte nemam o Biljani Marković. Njeno ponašanje mi je katastrofalno. Tako da ću se zaustaviti na ovome i nemoj me više ništa u vezi toga pitati. Mislim da je ovo i dovoljno"

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading