URNEBESNO! Ognjen Amidžić naleteo na DVOJNIKA - voditelj se potpuno ŠOKIRAO! (FOTO)

Autor:

Zabava

31.07.2024

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pinkovo TV lice zasmejalo pratioce sa Instagrama do suza!

URNEBESNO! Ognjen Amidžić naleteo na DVOJNIKA - voditelj se potpuno ŠOKIRAO! (FOTO)

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Popularni voditelj Ognjen Amidžić je sa svojom suprugom Minom Naumović nedavno otputovao u Kipar, gde uživaju u luksuznom odmoru. Kipar je jedno od omiljenih letovališta Srba, a jedna stvar je potpuno šokirala Amidžića. Naime, dok je šetao, u jednom butiku je video svog dvojnika - lutku koja neodoljivo podseća na njega.

Ognjen je uslikao lutku, te dodao:

- Ne znam šta da mislim - napisao je Amidžić i zasmejao svoje pratioce na društvenoj mreži Instagram.

Republika

Foto: Instagram.com

Objava Ognjena Amidžića

Ognjen Amidžić je već dugi niz godina prisutan na medijskoj sceni Srbije, kako kao autor emisije "Amidži šou", tako i kao član popularnog dua "Flamingosi". Sa pokojnim glumcem Marinkom Madžgaljem, postigao je veliku popularnost i uspeh u pop muzici početkom dvehiljaditih. Međutim, njihovu karijeru obeležio je skandal na Beoviziji 2006. godine, kada su zajedno sa pokojnim Luisom izvodili numeru "Ludi letnji ples". Međutim, njihovu karijeru obeležio je i skandal na Beoviziji 2006. godine, kada su zajedno sa pokojnim Luisom izvodili numeru "Ludi letnji ples".

- Marinko je bio vrhunski gitarista i odličan pevač. Dogovorili smo se u startu da to bude neki kič. Osmislili smo da nam stajling bude u stilu Flamingosa, da nosimo ta neka šarena odela kao nekadašnji neki šminkeri i da izvodimo tu neku retro - evergrin morsku muziku. Cilj nam je bio da nastupamo pred trideset ljudi u kafani, koji kapiraju šalu i dolaze u klub da se tome se smeju - ispričao je Ognjen jednom prilikom u emisiji "Goca show".

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Ognjen Amidžić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading