GOGA SEKULIĆ OTKRILA 20 GODINA SKRIVANU TAJNU: Tvrdi da je ovaj NBA košarkaš ISKORISTIO, posle se OŽENIO (FOTO)

Autor:

Zabava

10.07.2024

19:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folkerka tvrdi da su kružile razne priče o njima, ali ona je tek sada progovorila - šta je od svega toga istina, a šta laž.

GOGA SEKULIĆ OTKRILA 20 GODINA SKRIVANU TAJNU: Tvrdi da je ovaj NBA košarkaš ISKORISTIO, posle se OŽENIO (FOTO)

Foto: printscreen/RTV Pink

Poznata pevačica Goga Sekulić našla se u žiži javnosti kada je osvanula vest da joj je crnogorski NBA centar Nikola Peković svojevremeno kupio skupoceni "Rolex" sat.

Međutim, ona je to odmah demantovala, te posle dve decenije progovorila o detaljima njihovog odnosa i otkrila kako su se upoznali.

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Goga Sekulić se prisetila starih vremena

Kako popularna folkerka tvrdi, košarkaš ju je iskoristio zarad slave u jeku njene popularnosti, jer se i sam tada probijao. 

- Sat koji nosim sada je moj, a svi vole da se hvale, pa da kažem da je ovo običan čelični "Rolex". Jutros je osvanula vest da sam od nekog košarkaša dobila sat od 30.000 evra, a to sam demantovala, rekla da je laž. Kada je nešto istina, ja od toga ne bežim. U toj priči posebno nervira to što kada se taj dečko probijao, ja sam bila na vrhuncu popularnosti, pa sam dobro došla kao marketing. Potom se taj košarkaš ženio, bile su neke pesmice o meni, od navijača, a ni on, niti njegovi saigrači, mi se nisu izvinili, nikad se nije platila odšteta, čak su nas zajednički prijatelji zamolili da povučem tužbu pored pet NBA košarkaša - ispričala je Goga za Kurir TV, te otkrila koliko dugo se poznaje sa Nikolom Pekovićem:

Republika

Foto: Starsport

Nikola Peković svojevremeno je povezivan s popularnom folkerkom

To je bilo pre 20 godina, a ova priča je nastala pre 10 godina, ja tog momka znam. Izmišljena je priča da sam ja na Lukasovom koncertu dobila od njega sat. Poslali su nam šampanjac, kao društvo, i 101 ružu, mi smo se samo zahvalili, ali sat nisam dobila, jer se pričalo da ja taj sat ne skidam.

Podsetimo, poslednjih dana mediji su se bavili i Pekovićevim razvodom, koji je navodno odlučio da posle osam godina braka napusti suprugu Violetu, jer već ušao u novu emotivnu vezu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading