SVI SE PITAJU DA LI JE OVO REALNO?! Otkriveno kako zaista Marija Egelja izgleda bez ŠMINKE, evo u kakvom stanju joj je lice!

Autor:

Zabava

06.07.2024

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Egelja pokazala lice bez trunke šminke.

SVI SE PITAJU DA LI JE OVO REALNO?! Otkriveno kako zaista Marija Egelja izgleda bez ŠMINKE, evo u kakvom stanju joj je lice!

Foto: instagram.com/marija.egelja

Voditeljka Marija Egelja (34) je poznata kao jedna od najlepših voditeljki u svojoj branši, ali i kao retka javna ličnost koja se ponosi svojim prirodnim izgledom i odbija estetske operacije i korekcije lica. Nedavno je odlučila da pokaže svoje lice bez šminke u video snimku u kojem je otkrila svoju rutinu nege kože i proizvode koje koristi.

Marija je istakla da se ponosi svojim godinama i borama, te da odbija bilo kakve veštačke intervencije na svom licu. Ovaj stav je izazvao divljenje kod mnogih, a njen otvoren pristup je oduševio javnost. Ona je istakla da bore na njenom licu pokazuju da se smeje i plače, te da su sede vlasi dokaz da je zakoračila u četrdesete.

 


Snimak u kojem Marija otkriva svoju rutinu nege kože privukao je veliku pažnju javnosti. Mnogi su bili iznenađeni njenom prirodnom lepotom i sjajem kože u četrdesetim godinama. Ovaj video je postao inspiracija mnogima da prihvate i neguju svoj prirodni izgled.

Marija je jednom prilikom istakla da ne koristi botoks, ne farba kosu i ne koristi fotošop kako bi izgledala mlađe. Njen stav o prirodnoj lepoti i prihvatanju godina je izazvao pozitivne reakcije među njenim pratiocima na društvenim mrežama.

Marija Egelja je primer žene koja se ponosi svojim godinama i neguje svoj prirodni izgled. Njen stav prema estetskim zahvatima i otvorenost o ovoj temi su inspiracija mnogima da prihvate i neguju svoj prirodni izgled.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Симке

07.07.2024 11:52

Ако је тако као што пишете, зашто не напишете колико тачно има година? Нема потребе да јој "скидате" године.