POKOJNA MAJKA UBIJENE PEVAČICE ZNALA DA ZORANA SUMNJIČE ZA JELENINO UBISTVO: Jedan detalj sa GROBLJA mogao bi da rasvetli MISTERIJU ZLOČINA (FOTO) (VIDEO)

Autor:

Zabava

05.07.2024

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zorica Krsmanović je otvoreno govorila o zetu pre nego što se upokojila.

POKOJNA MAJKA UBIJENE PEVAČICE ZNALA DA ZORANA SUMNJIČE ZA JELENINO UBISTVO: Jedan detalj sa GROBLJA mogao bi da rasvetli MISTERIJU ZLOČINA (FOTO) (VIDEO)

Foto: Tanjug/SAVA RADOVANOVIĆ, Republika

U trenutku kada je Zoranu Marjanoviću nastavljeno suđenje za ubistvo supruge Jelene Marjanović ekipa Republike posetila je grob tragično preminule pevačice.

Na spomeniku stoje uklesani dirljivi stihovi koje je Jeleni posvetio suprug, koji je kasnije osumnjičen za njeno ubistvo. Iako je isprva često obilazio njenu večnu kuću i podigao joj spomenik, kako smo saznali od radnika koji održavaju groblje Zbeg u Borči, Marjanović je u međuvremenu skroz prestao da posećuje mesto na kom mu žena počiva.

Oni su nam rekli da samo njena bliža familija dođe na godišnjicu ili rođendan pevačice, dok je njena pokojna majka Zorica Krsmanović, dok je bila živa, govorila da ćerkin grob obilazi svakodnevno.

Svaki dan idem ćerki na grob. Sve mislim da je ovo košmar iz kojeg ću se probuditi i ponovo videti moju Jelenu živu. Svake noći je sanjam, moje dete, moju Jelenu. I sada okrenem Jelenin broj. Zovem po navici... Mahinalno pritisnem njen broj, ali mi se sa druge strane niko ne javi... Nije me briga šta će biti sa mnom. Ako postoji drugi svet, idem kod moje ćerke. Ne mogu pred nju sa sumnjom da će njeno ubistvo proći tek tako i da niko neće odgovarati za njega - govorila je Zorica za medije nakon ćerkinog ubistva.

Podsetimo, Jelenina majka, koja se i u trenutku njene smrt, već borila sa teškom bolešću, preminula je nekoliko meseci kasnije, kako su tada mediji prenostili, dozivajući mrtvu ćerku. Ona nije dočekala da sazna ko je ubio njenu mezimicu, izdahnula je na rukama svoje rođene sestre, kojoj je govorila da ide kod ćerke Jelene i zamolila je da vodi računa o njenoj unuci Jani. 

 - Zoricu je dotukla Jelenina smrt. Pre godinu dana joj je otkriven karcinom materice i to je bio šok za sve. Ali kada je ubijena Jelena, ona je opet klonula i jedina želja joj je bila da se otkrije ko je ubio njenu jedinicu. Imala je volju da se leči zbog unuke Jane i da bi doživela da Jelenin ubica bude otkriven, što je svakog dana govorila, ali smrt je bila brža. Samo je govorila: "Da vidim tog ubicu i pitam ga zašto mi ubi dete" - ispričala je tada Zoričina rođaka.

Jelenina majka je pred smrt, prema tadašnjim navodima medija, na lični zahtev izašla sa VMA da bi prisustvovala ćerkinom šestomesečnom pomenu, ali zbog lošeg stanja nije mogla da ide. Sahranjena je nekoliko dana kasnije na istom groblju, pored supruga Dušana, nedaleko od Jeleninog groba. 

Ono što prvo upada u oči kada se priđe porodičnoj grobnici Krsmanovića je da je njihova večna kuća uređena i održavana, za razliku od Jeleninog spomenika koji je pust, ali ne i zapušten jer o celom groblju vode računa pogrebni radnici i održavaju sve parcele podjednako. Međutim, mesto gde su sahranjeni pevačicini roditelji vidi se da održava i neko od njihovih bližnjih, a kako smo saznali, to su Zoričine sestre, kao i porodica Krsmanović.

Republika

Foto: Republika

Grobnica Dušana i Zorice Krsmanović

Podsetimo, Više javno tužilaštvo tereti Zorana Marjanovića da je 2. aprila 2016. ubio suprugu Jelenu Marjanović na nasipu u Borči, dok je u neposrednoj blizini mesta zločina bila i njihova maloletna ćerka, koja je tog popodneva s njima došla na nasip Crvenka u Borči. 

Dok se borila sa opakom bolešću, Zorica Krsmanović je čekala dan kada će ubica njene jedinice biti otkriven, a kako je svojevremeno priznala i do nje su, još u to vreme, dolazile razne priče o zetu.

Čekam dan kada će da uhvate zver koja je ubila moju Jelenu. Želim da ga pogledam u oči i pitam: "Zašto?" Samo da mogu mirno da odem sa ovog sveta - govorila je Jelenina majka pre nego što se upokojila, dok za zeta, uprkos najcrnjim slutnjama, nikada javno nije rekla ništa loše:

- Čujem razne priče o Zoranu. Ne branim ga, ali ne mogu da kažem ružnu reč o njemu. Prema meni je korektan.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Iva

05.07.2024 15:29

“ Prema meni je fin”,stvarno ne razumem takvu majku. Kakav je bio prema cerki, da bas nista ne zna o Zoranovoj posesivnosti i da ne zna da se Jelena zalila frizerki na boledne ludake ukucane, a ona nista ne zna?!Strasno!