Ljupka u "Minskom polju" šokirala: Još imam traume, mogao je da me povredi!

Autor: SANJA ARSIĆ

Zabava

03.07.2024

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ja ne dam da se o mojim koleginicama priča sve i svašta, tvrdi pevačica.

Ljupka u "Minskom polju" šokirala: Još imam traume, mogao je da me povredi!

Foto: Republika

U večerašnjoj emisiji gošća je pevačica Ljupka Stević, koja je govorila o traumatičnom iskustvu koje je doživela. Iako je smatraju jakom ženom, Ljupka je pokazala i svoju emotivnu stranu.


Stan mi je opljačkan tri puta. Jednom sam bila u stanu, spavala dok su lopovi bili tu. Odneli su mi svašta. Drugi put sam bila u kafiću blizu zgrade, tada su mi ukrali pištolj. I danas mi nije dobro zbog toga, prolazilo mi je kroz glavu šta da sam naišla i da sam ih zatekla, oni imaju pištolj... Ili da urade nešto oružijem koje se vodi na mene. Imam traume, ozbiljne traume. Sanjala sam skoro kako hoće da mi uđu u stan, a ja kao stavljam lopovima do znanja da sam ja tu u stanu. Nisu to uopšte naivne stvari - kaže Ljupka.


Nemam dečka i treba da se udvara ko želi. Ali, onako, fino, da izmisli toplu vodu. Ne mogu ovo što pišu preko Instagrama, mora neko da ima foru, da dođe do mene. Mada, sad ima predrasuda. Ja ne dam da se o mojim koleginicama priča sve i svašta. Svako se svačim bavi - priznaje pevačica.

Novu epizodu "Minskog polja sa Sanjom" pogledajte u videu na početku teksta!

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading